Türkiye-Brezilya Maçı Ne Zaman?

Türkiye-Brezilya Maçı Ne Zaman?
Türkiye, dünya devi Brezilya ile Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yarın karşılaşıyor.

Türkiye A Milli Futbol takımı Brezilya ile oynayacağı özel maç için hazırlıklarını sürdürüyor. EURO 2016 elemeleri öncesi oynanacak olan Türkiye - Brezilya maçıhangi gün ve saat kaçta oynanacak, hangi kanalda olacak futbolseverler tarafından merak ediliyor. 

Türkiye - Brezilya maçı Çarşamba günü saat 20:30'da ve Show TV kanalından yayınlanacak.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 20.30'da başlayacak Türkiye-Brezilya maçını Özbekistan Futbol Federasyonu'ndan hakem Ravshan Irmatov yönetecek.
     
Irmatov'un yardımcılıklarını Abdukhamidullo Rasulov ile Jakhongi Saidov yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise FIFA kokartlı hakem Halis Özkahya olacak.

Türkiye - Brezilya maçı hazırlıkları sürüyor

A Milli Futbol Takımı, 12 Kasım Çarşamba günü Brezilya ile yapacağı özel maç ve 16 Kasım Pazar günü 2016 Avrupa Şampiyonası elemelerinde Kazakistan ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına yarın başlayacak.

Riva'daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde bu akşam toplanmaya başlayacak ay-yıldızlı ekip, ilk antrenmanını Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetiminde yarın gerçekleştirecek.

A Milli Takım'ın Brezilya ve Kazakistan'la oynayacağı maçların aday kadrosunda şu futbolcular yer alıyor:

Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Caner Erkin, Alper Potuk, Mehmet Topal (Fenerbahçe), Tarık Çamdal, Semih Kaya, Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Umut Bulut, Burak Yılmaz (Galatasaray), İsmail Köybaşı, Oğuzhan Özyakup, Gökhan Töre, Olcay Şahan,Mustafa Pektemek (Beşiktaş), Harun Tekin, Serdar Aziz, Ozan Tufan, Volkan Şen (Bursaspor), Volkan Babacan (İstanbul Başakşehir), Mehmet Ekici (Trabzonspor), Kaan Ayhan (Schalke 04), Bilal Kısa (Akhisar Belediyespor), Adem Büyük (Kasımpaşa), Arda Turan (Atletico Madrid), Mevlüt Erdinç (Saint-Etienne).

Türkiye'nin Brezilya maçı kadrosu dudak uçuklatıyor

Ay-yıldızlı ekibin 12 Kasım’da Brezilya ile yapacağı özel müsabaka ve 16 Kasım’da Kazakistan ile oynayacağı 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu maçının adaykadrosu açıklandı. Türkiye Futbol DirektörüFatih Terim, Ömer Toprak ile Hakan Çalhanoğlu'nu kadroya almazken, 28 kişilik aday kadrodaki oyuncuların toplam değeri ise 171 milyon Euro olarak gösterildi.

EN PAHALISI ARDA TURAN

Dünyaca ünlü Transfermarkt sitesinin verilerinde 28 kişilik aday kadronun değeri 171 milyon Euro olarak gösterilirken, takımın en pahalı oyuncusu ise 30 milyon Euro’luk değeri ile Atletico Madrid’in yıldız ismi Arda Turan oldu. Yetenekli oyuncuyu 14 milyon Euro’luk değeri ile Burak Yılmaz izledi.

600 BİN EURO’LUK MİLLİ TAKIM OYUNCUSU

Fatih Terim tarafından ilk kez A Milli Takım aday kadrosuna dahil edilen Bursaspor’un genç file bekçisi Harun Tekin ise takımın en düşük değerli oyuncusu konumunda bulunuyor. Sitede yeralan verilerde yetenekli kalecinin piyasa değeri 600 bin Euro olarak gösterildi.

Türkiye-Brezilya maçına yoğun ilgi

Çarşamba günü oynanacak Türkiye-Brezilya maçının internet üzerinden yapılan bilet satışları durdu. 

Bu karşılaşmaya ilgi oldukça büyük olurken, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) internet sitesinden yapılan maç bileti satış işlemleri ise durduruldu. Şu ana kadar yaklaşık 40 bin bilet satışı gerçekleştirilirken, kalan 10 bin bilet gişelerden satılacak. Bilet almak isteyen spor severler yarından itibaren maçın oynanacağı Şükrü Saracoğlu Stadı'nın önünde bulunan gişelerden biletlerini alabilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.