Vicdansızlığın Bu Kadarı Pes Dedirtti!

Vicdansızlığın Bu Kadarı Pes Dedirtti!
Çarptığı bisikletlinin kopan ayağı sileceğe takılmasına rağmen kaçtı...

Konya’nın Beyşehir ilçesinde otomobilin çarpması sonucu kopan ayağı sileceğe takılı kalan şahıs hayatını kaybetti. Kaçan sürücü ise, otomobilini tali yola terk edip polisi arayarak teslim oldu.

Kaza, Ali Akkanat Bulvarı Feride Akkanat Kız Öğrenci Yurdu önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, çift şeritli yolda bisikletiyle giden Kemal Gözet’e (56) aynı istikamette seyir halindeki otomobil çarptıktan sonra kaçtı. Kaza ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, sol ayağı diz kapağından itibaren kopan şahsın hayatını kaybettiğini belirledi.

Polis ekipleri, kazanın yaşandığı yerden yaklaşık 120 metre ileride sürüklenerek parçalanmış bisikleti ve koparak diğer şeride savrulan tekeri buldu. Yapılan incelemede bisiklete çarpan aracın parçaları ile etrafa saçılan bisiklet sürücüsünün uzuvları toplandı. Kazadan sonra kaçan otomobil sürücüsünü yakalamak için çalışma başlatan polis, bu sırada yol üzerine düşen bir plaka buldu. Aracın ruhsat sahibi bilgisinden yola çıkarak sürücüye ulaşmaya çalışan ekipler, bir süre sonra polis merkezini arayarak kazayı kendisinin yaptığını öne süren A.Y. (49) ile irtibata geçti. Sürücü A.Y., polise kazaya karışan otomobilini Beyşehir-Yeşildağ yolu üzerinde ilçe merkezine yaklaşık 22 kilometre mesafede bir tali yol üzerine terk ettiği bilgisini verdi. Harekete geçen polis ekipleri, belirtilen yerde kazaya karışan 35 MMC 49 plakalı otomobili hasarlı bir şekilde buldu.

KOPAN AYAĞI SİLECEĞE TAKILI BULUNDU

Kazada can veren sürücünün cansız bedeni, Cumhuriyet Savcısı ve Olay Yeri İnceleme ekiplerinin incelemesinin ardından otopsi için Beyşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazanın ardından olay yerine gelerek babasının cansız bedenini görmek isteyen Kemal Gözet’in oğlu ve yakınları sinir krizleri geçirdi.
Otomobilin terk edildiği adrese gelen savcı ve polis ekipleri, burada ön kısmı büyük hasar gören ve ön camı kırılan aracın sileceklerinden birine takılı vaziyette kopmuş ayakla karşılaştı. Kopan ayağın bulunduğu yerden alınmasının ardından otomobil, çekici tarafından otoparka götürüldü. Yol üzerinde başka bir araçla ilçe merkezine geldiğini söyleyen A.Y. gözaltına alındı.
Otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden Kemal Gözet’in emekli olduktan sonra yol kenarlarında ve kıyı şeridindeki boş şişeleri toplayarak aile bütçesine katkıda bulunmaya çalıştığı öğrenildi. Kazanın Gözet’in yine şişe toplamak amacıyla yola düştüğü gecenin ilerleyen saatlerinde yaşandığı belirlendi.

Kaza nedeniyle Ali Akkanat Bulvarı’nda bir süre ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlandı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.