Başkent'te Erzurum Rüzgarı

Başkent'te Erzurum Rüzgarı
Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından Ankara’da Gençlik Merkezleri Tanıtım Günleri düzenlendi. 81 ilden birer Gençlik Merkezi tanıtım günleri kapmasında stant açtı.

Erzurum GHSİM Palandöken Gençlik Merkezi’de 10 kişilik bir ekiple stant açtı. Erzurum’un el sanatlarının yanı sıra kültürel eserlerinin yanı sıra Oltutaşı’nın sergilendiği stant katılımcıların büyük ilgisi ile karşılaştı.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil ile Gençlik Merkezleri Müdürü Köksal Kaçmaz’ın da hazır bulundukları Erzurum Palandöken Gençlik Merkezi Standına Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın yanı sıra Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Sinan Aksu ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Rahmi Aksoy da büyük ilgi gösterdi. Erzurum GHSİM Müdürü Fuat Taşkesenligil, “Ankara’da Palandöken Gençlik Merkezimizin açmış olduğu stantta ilimizin değerlerini en güzel şekilde tanıttık. Protokolün standımıza yakın bir ilgi göstermesi bizleri gururlandırdı. Köksal beyi ve gençlik liderlerimizi tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.