İsrail Ordusu İçin Bakın Ne Yaptılar!

İsrail Ordusu İçin Bakın Ne Yaptılar!
Hollywood yıldızları Arnold Schwarzenegger ve Sylvester Stallone'un da katıldığı gecede İsrail ordusuna 33 milyon dolar bağışlandı.

Arnold Schwarzenegger ve Sylvester Stallone gibi ünlüler, ABD’nin Beavers Hills kentinde düzenlenen İsrail Ordusu’nun Dostları isimli geceye katıldı. 

ABD'de yaşayan İsrailli iş adamları tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen yardım organizasyonunda İsrail ordusuna para toplanıyor.

33 MİLYON DOLAR TOPLANDI

Bu seneki organizasyonda İsrail ordusuna rekor bağış toplandı. Bunun sebebi ise davetliler arasında iki Hollywood yıldızı Arnold Schwarzenegger ve Sylvester Stallone'un da olmasıydı. Daha önce de İsrail'i desteklediklerini açıklayan ünlüler, rekor rakamın oluşmasında büyük pay sahibi oldu. İsrail Ordusu'nun Dostları gecesinde bu ikilinin dışında da birçok yıldız katıldı. Bunlar arasında Ricky Martin, David Foster ve Pamela Anderson da bulunuyor.

Gecenin onur konukları İsrail askerleri olurken, organizasyonda Gazze'de binlerce sivili katleden İsrail için tam 33 milyon dolar toplandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
30 Yorum