Hamit'ten Vefa Dolu Sözler!

Hamit'ten Vefa Dolu Sözler!
Galatasaraylı futbolcu Hamit Altıntop, “Böyle insanları anmak, bir araya gelmek her zaman anlamlıdır....

Galatasaraylı futbolcu Hamit Altıntop, “Böyle insanları anmak, bir araya gelmek her zaman anlamlıdır. Değer vermek her zaman güzeldir. Daha çok organizeler olsa da katılsak, yüzümüzü gösterebilsek” dedi.

Geçen sene içerisinde vefat eden Galatasaray muhabirlerinin de anıldığı, ayrıca bu sene 12.’si düzenlenen ‘Sarı Kırmızılı Kareler’ adlı fotoğraf yarışmasına katılan Hamit Altıntop önemli açıklamalarda bulundu.

“KAYBETTİĞİMİZ AĞABEYLERİMİZİ DE ANIYORUZ”
Tecrübeli futbolcu, “Böyle insanları anmak, bir araya gelmek her zaman anlamlıdır. Değer vermek her zaman güzeldir. Daha çok organizeler olsa da katılsak, yüzümüzü gösterebilsek. Sırf maç öncesi veya maç sonrası değil de böyle de birbirimizi daha iyi tanıyıp, bir şeyler katmamız gerekiyor birbirimize. Ödülü alan arkadaşları tebrik ediyoruz. Tabii ki burada kaybettiğimiz ağabeylerimizi de anıyoruz. Herkese sabır ve güç diliyoruz” diye konuştu.

“YANLIŞ HIRS YAPMAMAK LAZIM”
“Bizim kültürümüz, bizim dinimiz, bizim insanımız hiçbir yerde yok” diyen Hamit Altıntop, “Tabii ki yanlış hırs yapmamak lazım. Kaybetme korkusu yanlış kullanılıyor. Bu da bizi yanlış şeylere itekliyor. Bazı şeyleri değiştirirsek güzel paylaşımlar olur. Bunu insan düşünmesi gerekir” dedi.

“YANLIŞA YANLIŞ DİYEN BİRİYİM BEN”
Galatasaraylı futbolcu Hamit Altıntop, “Sırf saha içerisinde olan olaylardan konuşmak istemiyorum. Bugün buraya farklı bir amaç için geldik. Özellikle basının saha içerisindeki hatalarını hiç saymak istemiyorum. Yalan haberlerinizi gazetecilikle bağdaştıramıyorum. Tabii ki hepinize saygım sonsuz ama yanlışa yanlış diyen biriyim ben. Hedefimiz bunu düzeltmek. Eleştiriyi sırf siz yapamazsınız biz de yaparız. Ben bugüne kadar böyle yaptım” şeklinde konuştu.

“DEĞERLERİ KORUMAMIZ GEREKİR”
Son dönemde tribünde çıkan olayların hatırlatılması üzerine milli futbolcu, “Hepimiz buradan ekmek kazanıyoruz. Bunun değerini bilip bu değerleri korumamız gerekir. Bunları başarmak için benim seni, senin de beni dinlemen gerekir. Herkes kazansın. Allah herkese çok versin. Ülkemizde yanlış hırs ve yanlış değerler var. İyi şeyler yaparsak televizyon izleyen insanlarda bundan olumlu etkilenir. Ben haber izliyorum ve bunları yüzde 90’ı olumsuz haberler. Güzel şeyler nerede? Sırf maddiyat kaygısı düşünmemeliyiz” yorumunu yaptı.

“İNANDIĞIM ŞEYLERİ PAYLAŞIYORUM”
“Ben hiçbir zaman taraftara oynamadım” diyen tecrübeli futbolcu, “Hiçbir zaman insanları manipule etmeye çalışmadım. Ben inandığım şeyleri paylaşıyorum. İfade edemediğim şeyler var ama bende bunları halletmeye çalışıyorum. Sonuçta hedef ileriye adım atmak. Birbirimize bir şey katmak” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.