Töre Ayrılık İddialarına Cevap Verdi

Töre Ayrılık İddialarına Cevap Verdi
Beşiktaş'ın milli futbolcusu Gökhan Töre, siyah-beyazlı kulüpte bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu, kariyerine burada devam edeceğini söyledi.

 

Beşiktaşlı Gökhan Töre, son günlerde hakkında çıkan 'ayrılacak' iddialarına yanıt verdi...

Gökhan Töre, siyah-beyazlı kulübün internet sitesi aracılığıyla yaptığı açıklamada, bir gazetede kendisi hakkında "Gitmek istiyorum" başlığıyla yayımlanan haberin gerçeği yansıtmadığını belirterek, "Beşiktaş'ta mutlu olduğum için sözleşme yenilediğimi hatırlatır, kariyerime kulübümde devam edeceğimi bir kez daha dile getirmek isterim. Taraftarlarımızdan bu tip hayal ürünü haberlere itibar etmemelerini rica ediyorum" ifadelerini kullandı.

Gurbetçi oyuncular Hakan Çalhanoğlu veÖmer Toprak ile milli takımda yaşadığı silahlı tehdit olayı, ardından bir bardaki kavganın ardından yaralanma... Gökhan Töre’nin son 1 yıldaki müthiş performansı bile olayların gölgesinde kaldı.

Yakın çevresi ile içinde bulunduğu ruh halini paylaşan Beşiktaş’ın yıldızı Gökhan Töre, Siyah-Beyazlılar’ı şoke edecek bir açıklama yaptı "Sezon sonunda ayrılmak istediğimi yönetime söyleyeceğim."

DEFALARCA ÖZÜR DİLEDİM

Gökhan Töre, ruh halinin bozulduğunu şu ifadelerle anlattı. "Hayatım alt üst oldu. Artık neredeyse hiçbir yere çıkamıyorum, gezemiyorum. Dışarıya çıktığımda tepkilerle karşılaşıyorum. Bu nedenle eve hapsoldum. Psikolojim bozuldu. Evet, büyük bir hata yaptım. Pişmanım ama hayat devam ediyor, ben de kariyerime devam etmek zorundayım. Hakan ve Ömer’den defalarca özür diledim ama o olay peşimi bırakmıyor. Allah’tan futbolum olumsuz yönde etkilenmedi. İyi bir performans ortaya koydum. Futbolum da kötü olsaydı biterdim. Türkiye’de bu psikoloji ile devam etmem çok zor. Burada kafeste gibiyim! Yönetim ile konuşup sezon sonunda ayrılmak istediğimi dile getireceğim. Futbol hayatıma Avrupa’da devam etmek istiyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.