Bonzai Cinayeti Kamerada

Bonzai Cinayeti Kamerada
Zeytinburnu'nda bir bonzai satışı konusunda kendilerini uyaran bir vatandaşın işyerini kurşunlayan uyuşturucu satıcıları, tesadüf eseri yoldan geçen bir kişinin ölümüne neden oldu.

Olay, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.Edinilen bilgilere göre, olay, 08.03.2014 günü Zeytinburnu ilçesi Seyitnizam Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre olayın gerçekleştiği sokakta işyeri bulunan İ.Y.(40) isimli erkek şahıs, U.K. isimli şahsı mahallede bonzai satmaması yönünde uyardı. 

Yaşanan tartışma sonrasında U.K.’nın ağabeyi M.K. (29) arkadaşları ile birlikte olay yerine gelerek İ.Y.’nin işyerini kurşunladı. Yaya olarak kaçan zanlılar, bu sırada da kurşun sıkmaya devam etti. Olay sırasında M.K.'nin silahından çıkan kurşunlardan biri, sokaktan geçen E.C. isimli şahsa isabet etti. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan E.C. hayatını kaybetti.

CİNAYET ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Bonzai cinayeti, güvenlik kamerasına da saniye saniye yansıdı. Görüntülerde silahlı 3 kişi, olay yerine geliyor. Dükkana kurşun yağdıran zanlılar kaçmaya başlıyor. Zanlılar bu sırada da arkalarına doğru ateş etmeye devam ediyor.

Asayiş Şube ekiplerini takibi sonucunda 18 Kasım tarihinde yakalanan M.K., tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum