MHP'li Vekil'den Bozdağ'a Hakaret!

MHP'li Vekil'den Bozdağ'a Hakaret!
MHP'li Lütfi Türkkan, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'a Twitter hesabından "Ulan dangalak" diyerek tepki gösterdi.

MHP'li Lütfi Türkkan, AK Saray ile Pembe Köşk'ü karşılaştıran ve bilardo masası örneği veren Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'a Twitter hesabından "Ulan dangalak, bilârdo masası ile 1000 odalı saray aynı mı?" diye tepki gösterdi. 

PEMBE KÖŞK YAPILDIĞINDA EKONOMİ DAHA KÖTÜYDÜ

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Meclis’te 'AK Saray' olarak adlandırılan ve maliyetinin 1 milyar 370 milyon lira olduğu açıklanan Cumhurbaşkanlığı Sarayı ile Pembe Köşk’ü karşılaştırdı. Bakan Bozdağ, Pembe Köşk'teki bilardo masasını örnek gösterdi. Cumhurbaşkanlığı hizmet binasının ülkenin milletin onuru, büyüklüğü ile mütenasip olmasını arzu etmenin kötü olmadığını ifade eden Bozdağ, Çankaya Köşkü’nün ve Pembe Köşkün yapıldığı zaman Türkiye’nin ekonomisinin daha kötü olduğunu anlattı. Köşkleri ziyaret ettiğini ifade eden Bozdağ, Pembe Köşk’ün içinde bilardo olduğunu, bunun neden eleştirilmediğini sordu.

tweet.jpeg


Bozdağ’ın açıklamasına ilk tepki ise Twitter üzerinden MHP'li Lütfü Türkkan'dan geldi. MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Adalet Bakanı Bozdağ’a Twitter hesabından “Ulan dangalak, bilârdo masası ile 1000 odalı saray aynı mı?” diye seslendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum