Sur Yapı´dan Sadece 5.000 TL Peşinatla Dev Kampanya

Sur Yapı´dan Sadece 5.000 TL Peşinatla Dev Kampanya
Birçok başarılı kampanyaya imza atan Sur Yapı, yeni bir kampanyayı daha hayata geçirdi. Sur Yapı’nın yeni kampanyası, ‘’Sadece 5.000 TL peşinatla evinizi ve işyerinizi Sur Yapı’dan alma fırsatını kaçırmayın!’’ Sloganıyla başladı.

Sur Yapı, kurulduğu günden bu yana 3 milyon metrekareden fazla inşaat gerçekleştirerek binlerce prestijli konut, ofis, ticari iş merkezi ve alışveriş merkezi projesine imza attı. Exen İstanbul, Corridor Rezidans, İdilia, Vitrin ve Axis İstanbul projeleriyle müşterilerinin yaşamlarına değer katacak konut ve ofisler üretmeye devam ediyor.

5.000 TL Peşinat ile Ev Sahibi Olma Fırsatı!

Kampanya kapsamında konutta Sultangazi de Vitrin, Sultanbeyli’de İdilia, Güneşli’de Corridor ve Ümraniye’de Exen İstanbul rezidans projeleri, ofiste Eyüp’te Axis İstanbul, ticari dükkanlar için  ise Corridor Çarşı’daki dükkanlar yer alıyor.

Kampanya kapsamında konut projeleri için 5.000 TL peşinat ödedikten sonra tüketici proje teslimine kadar sadece aylık sabit taksit ödüyor. Böylelikle teslim tarihine kadar yaklaşık olarak toplam ev bedelinin %15’ini ödeyerek evini teslim alıyor ve içerisinde oturuyor. Evini teslim aldıktan itibaren teslimle başlayan ve yılda 1 defa Sur Yapı bünyesinde vade farksız 4 ödeme yapıyor. Evin içerisinde otururken de kira öder gibi taksitlerini ödemeye devam ediyor.

Kampanya ile birlikte peşinatın teslime kadar ötelendiği bu kampanyada ev sahibi olmak isteyenler tasarruflarına dokunmadan evlerini teslim almalarının fırsatı sunuluyor.

İdilia Ataşehir’e 10 dakika mesafede, TEM otoyoluna komşu

Örneğin İdilia projesinde 3+1 152 metrekare bir daire için müşteri sadece 5.000 TL peşinat ödeyecek.

Teslim tarihine kadar ayda sadece 3.989 TL sabit taksit ödeyerek evini teslim alacak ve oturacak. Teslimle birlikte 4 yıl boyunca yılda bir kez Sur Yapı bünyesinde vade farksız ödeme yapacak. Böylece 518.000 TL’lik bir ev için müşteri teslim tarihine kadar sadece 80.000 TL’lik ödeme yapmış olacak.

tablo-4-001.png

Sur Yapı Vitrin Maslak ve Levent’e Yaklaşık 5 dakika mesafede

Örneğin Vitrin projesinde 2+1 139 metrekare bir daire için müşteri sadece 5.000 TL peşinat ödeyecek. Teslim tarihine kadar ayda sadece 4.636 TL sabit taksit ödeyerek evini teslim alacak ve oturacak. Teslimle birlikte 4 yıl boyunca yılda bir kez Sur Yapı bünyesinde vade farksız ödeme yapacak. Böylece 613.000 TL’lik bir ev için müşteri teslim tarihine kadar sadece 95.000 TL’lik ödeme yapmış olacak.

tablo-3-005.png

Corridor rezidans Güneşli ’de Atatürk Havaalanına yaklaşık 5 dakika mesafede

Örneğin Corridor projesinde 1+1 51 metrekare bir daire için müşteri sadece 5.000 TL peşinat ödeyecek. Teslim tarihine kadar ayda sadece 1.959 TL sabit taksit ödeyerek evini teslim alacak ve oturacak. Teslimle birlikte 4 yıl boyunca yılda bir kez Sur Yapı bünyesinde vade farksız ödeme yapacak. Böylece 262.000 TL’lik bir ev için müşteri teslim tarihine kadar sadece 40.000 TL’lik ödeme yapmış olacak.

tablo-2-004.png

Exen Ümraniye’de Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet köprüsüne 5 dakika mesafede

Örneğin Exen projesinde 2+1 100 metrekare bir daire için müşteri sadece 5.000 TL peşinat ödeyecek.

Hemen teslim aldığı evinde kira öder gibi ayda sadece 5.712 TL sabit taksit ödeyecek. Teslim sonrasında 4 yıl boyunca yılda bir kez Sur Yapı bünyesinde vade farksız ara ödeme yapacak. Böylece 764.000 TL’lik bir ev için müşteri anahtar teslimle birlikte sadece 5.000 TL’lik ödeme yapmış olacak.

tablo-1-008.png

Axis İstanbul Ofis Satışlarında 60 Ay Vade Farkı Yok!

Yine kampanya kapsamında 5.000 TL peşinat alınıyor. %25’lik peşinat 1 ay süreyle erteleniyor. Teslimde %25 ödeme alınıyor ve kalan bakiye 60 eşit sabit taksitle Sur Yapı bünyesinde vade farksız ödeniyor.

Kampanya hakkında detaylı bilgi almak isteyenler 444 5 787 numaralı Sur Yapı çağrı merkezini arayabilir, www.suryapi.com.tr web sayfasını ziyaret edebilirler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.