Yeni Atanan Öğretmen Dövülerek Öldürüldü

Yeni Atanan Öğretmen Dövülerek Öldürüldü
Antalya'da yeni ataması yapılan Nizamettin Arslan, karıştığı bir kavga sonu kaldırıldığı hastanede 49 gün sonra öldü.

2 ay önce felsefe öğretmenliğine atanan ve yarıyıl tatilinin ardından işe başlayacak 30 yaşındaki Nizamettin Arslan, geçici olarak çalıştığı Antalya'daki otelde çıkan kavgada başına aldığı darbe nedeniyle tedavi gördüğü hastanede 49 günlük yaşam mücadelesini kaybetti

Antalya'da bir otelde çalışan ve 2 ay önce felsefe öğretmenliğine atanan 30 yaşındaki Nizamettin Arslan, bir kavga sırasında başına aldığı darbeye bağlı olarak tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Batman'da yaşayan Atatürk Üniversitesi Eğitim Fakültesi mezunu Nizamettin Arslan (30), öğretmen olarak atanmayı beklerken Antalya'nın Kemer ilçesi Beldibi Mahallesi'ndeki bir otelde garsonluk yapmaya başladı.

Arslan, 2 ay önce gerçekleştirilen öğretmen atamalarında felsefe öğretmenliğine atandı. Yarıyıl tatilinin ardından hayalini kurduğu öğretmenliğe başlayacak olan Arslan, 3 Ekim'de çalıştığı otelde çıkan kavga sırasında başına aldığı demir çubuk darbesiyle ağır yaralandı.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesine kaldırılan Arslan, yoğun bakım ünitesinde 49 gün süren yaşam savaşını kaybetti. Arslan'ın cenazesi, yakınları tarafından Antalya Adli Tıp Kurumu morgundan alınarak defnedilmek üzere Batman'a götürüldü.

Baba Şaban Arslan, oğlunun hayalini kurduğu öğretmenliği yapamadan hayatını kaybettiğini dile getirdi.

Öte yandan Arslan'ın hayatını kaybettiği kavgayla ilgili 17 yaşındaki S.K'nın tutuklandığı öğrenildi.

AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum