Davutoğlu: Kılıçdaroğlu İhanet İçinde

Davutoğlu: Kılıçdaroğlu İhanet İçinde
Davutoğlu Ağrı'da Patnos ilçe kongresinde konuştu. Davutoğlu, MİT'i suçlayan Kılıçdaroğlu'nu sert sözlerle eleştirdi.

Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları:

6 - 7 Ekim olayları çözüm sürecine darbe vurmak için yapıldı.6-7 Ekim olayarından sonra milletimize şunu söyledik: Biz yangın yerlerinde gül yetiştireceğiz. Biz Patnos'a her türlü desteği vereceğiz.

BU MİLLETE ÖZÜR BORCUNUZ VAR

Biz yakılan ve yıkılan heryeri inşa edeceğiz. "HDP'ye sesleniyorum, eğer çözüm sürecinde samimiyseniz 6-7 Ekim olayları dolayısıyla bir kere bu millete bir özür borcunuz var. Bir daha bu milletin evlatlarına sokağa çıkmak için, şiddet için çağrıda bulunmayın. Çözüm sürecinde samimiyseniz bir daha kimseyi bu topraklarda, bu toprakların, bu mekanların üzerinde şiddete davet etmeyin." Aslında bu bir sınavdı.

ÇÖZÜM SÜRECİ DEVAM EDECEK

Biz çözüm sürecini nihai kardeşlik süreci olarak tamamlayacağız bundan kimsenin kuşkusu olmasın! Belli yerlerde belli partiler var ama AK Parti Türkiye'nin heryerinde var. Biz Türkiye'nin her yerinde siyaset yapmaya ve milletimizi temsil etmeye devam edeceğiz.

ZAYIFLIĞINI ÖRTMEK İÇİN İFTİRADA BULUNUYOR

Kılıçdaroğlu MİT'e suçlamalarda bulundu. Öyle bir itham ki bu, güya MİT'in CHP içinde birtakım faaliyetler yaptığı, aslında Kılıçdaroğlu kendi acziyetini örtmek için kendi zayıflığını örtmek için bir devlet kurumuna iftirada bulunuyor.

KILIÇDAROĞLU İHANET İÇİNDE

Kılıçdaroğlu'na buradan sesleniyorum, iftiralar üzerine siyaset yapmayın. Devlet kurumlarını zaafiyet içinde göstermeye çalışmayın, çünkü bu kurumlar hepimize lazım. Elinde bir delil varsa Sayın Kılıçdaroğlu, çık ve söyle, çık ve ispat et. İspat edemiyorsan müfterisin, ispat edemiyorsan devlet kurumlarını zayıflatmak üzere faaliyet gösteren bir ihanet içindesin.

MİT'İN CHP'YLE UĞRAŞACAK VAKTİ YOK

"Sayın Kılıçdaroğlu, Milli İstihbarat Teşkilatının çok önemli işleri var yapacak, CHP'yle uğraşacak kadar vakti yok. Ayrıca hiçbir şekilde, hiçbir devlet kurumu siyasetin içinde değildir ve olmayacaktır."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.