Şok Görüntüler! "Murat Kap Bıçağı Gel!"

Şok Görüntüler! "Murat Kap Bıçağı Gel!"
Dün akşam oynanan Galatasaray Liv Hospital-Kızılyıldız maçı öncesinde çıkan olayda, kalbinden bıçaklanan Sırp taraftar hayatını kaybetti.

Olay, Abdi İpekçi Spor Salonu 1 Nolu kapı önünde saat 19.30 sıralarında meydana geldi. Galatasaray Liv Hospital ile Sırbistan temsilcisi Kızılyıldız arasında oynanacak Turkish Airlines Euroleague basketbol karşılaşması öncesinde, 25 yaşındaki Marko İvkoviç isimli taraftar iddiaya göre, başka bir Kızılyıldız taraftarı tarafından henüz belirlenemeyen bir nedenle kalbinden bıçaklandı.

HASTANEYE KALDIRILDI AMA...

İvkoviç, kalbine aldığı bıçak darbesi sonucu ağır yaralandı. Olay yerine çağırılan ambulansla Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Marko İvkoviç, burada yapılan tüm müdahaleye rağmen saat 23.40'ta kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Sırp taraftarın cansız bedeni hastaneden alınarak cenaze aracı ile Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. 

OLAY GÖRÜNTÜSÜNDE "MURAT, KAP BIÇAĞI GEL!" SESİ

Öte yandan, sosyal medyada olayın görüntülerinin yer aldığı bir videoda, olayların seyrini değiştirecek bir konuşma yer alıyor. 

Bilet bulamadıkları için olay çıkaran ve polisin müdahalesinin ardından salonun karşısındaki yola geçen Sırp taraftarlar, ellerindeki meşaleleri ve taşları Galatasaray taraftarlarının bulunduğu bölüme attı. Bu sırada sarı kırmızılı taraftarlar arasında bulunan bir kişinin önce, "Kim bunlar?" diye sorduğu, ardından da, "Murat, kap bıçağı gel" diye seslendiği dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.