Genç Fenerbahçeliler salon bastı

Genç Fenerbahçeliler salon bastı
Yıldırım'ın 'olay çıkarıyorlar' diyerek maçlara girmesini engellediği Genç Fenerbahçeliler Grubu'ndan yaklaşık 600 kişi, Vakıfbank maçına girdi.

Fenerbahçe Başkanı aleyhine tezahüratlar yapan sarı-lacivertli taraftarlar, "Diktatör istifa", "Bu devirde kimse şah değil, padişah değil" diye bağırdı

Fenerbahçe Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Genç Fenerbahçeliler Grubu arasındaki gerilime yeni bir halka daha eklendi. Sarı-lacivertli ekibin, Gençlerbirliği ile oynadığı maçta, "Ersun Yanal" tezahüratı yapmasının ardından kombine kartları iptal edilen ve maça girişleri engellenen Genç Fenerbahçeliler, dün Burhan FelekSpor Salonu'nda Vakıfbank ile oynanan karşılaşmaya girdi. 'Olay çıkarttıkları' gerekçesiyle müsabakalara alınmayan 600 kadar Genç Fenerbahçe Grubu taraftarlarının maçta yer alması salonda gerilim dolu saatler yaşanmasına neden oldu.

"KİMSE ŞAH DEĞİL PADİŞAH DEĞİL" 

Satın aldıkları biletleri sallayarak protokol tribününde oturan yöneticiler Mahmut Uslu ve Hakan Dinçay'ı hedef alan taraftarlar "Diktatör istifa", "Bu devirde kimse şah değil, padişah değil", "Bedava bilet istemiyoruz", "Kimsenin adamı olmayacağız", "Yönetim istifa", "Uslu uslu otur Mahmut Uslu", "Fenerbahçe babanın çiftliği değil" diye tempo tuttu. Söz konusu grubun küfürlü sloganlar attığı da duyuldu.
İlk set oynanırken taraftarların küfürlü tezahüratlarının artması üzerine, hakem maçı durdurdu. Kaptanı Eda, taraftarlara kötü tezahürat yapmamaları konusunda uyarıda bulununca, karşılaşma kaldığı yerden devam etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.