Bilic: Göçmen Gibi Yaşıyoruz

Bilic: Göçmen Gibi Yaşıyoruz
Slaven Bilic, Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda Kasımpaşa'yı 2-0 mağlup ettikleri maç sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

İşte Slaven Bilic'in açıklamaları; 

"Çok iyi bir 3 puan aldık. Çok değerli bir galibiyetti. Zorlu bir maç olacağını bekliyorduk. Canlı, enerjik, iyi bir rakibe karşı oynadık. Hücumda kaliteli, yetenekli oyuncuları var. Çabuk oynayan, sert bir takım. Teknik kapasiteleri çok yüksek. Bir taraftan da, Milli maç arasından sonra oynadığımız ilk maçtı. Oyundan, performanstan tamamen memnunum."

"ZİRVEDE OLMAK, ZİRVEDE KALMAK"

"Tabii ligin son haftasında lider olarak kalmayı isterim. Bu liderlik, beraberinde bir baskıyı da getiriyor. İkinci, üçüncü olmaktansa bunu tercih ederim. Bir taraftan zirvede olmayınca baskının azlığı da olabilir. Ancak, sürekli zirveyi isteyen bir kulübümüz var. Zirvede olabilmek, zirvede kalabilmek bizim için çok önemli. Zorlayacağız."

"GÖÇMEN GİBİ YAŞIYORSUNUZ"

Bilic, muhabirden gelen "Tribünler Galatasaray maçının Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanmasını istiyor. Siz ne düşünüyorsunuz?" sorusuna;

"Sürekli soruyorsunuz. Bununla ilgili fikrimi söyleyeceğim. Bir evimiz yok. Ancak, biz bu durumla iyi başa çıkıyoruz. Yönetimimiz bunun için çok uğraşıyor. Bana kalırsa, bütün maçlarımızı burada oynayalım. Yeni stadyum, güzel saha, güzel atmosfer var. Hatta stadyum dolmasa bile güzel atmosfer var. Sezon sonuna kadar burada oynamak isterim. Stadımız bitene kadar burayı yeni evimiz haline getirelim. 

Sürekli seyahat ediyor olmak, sürekli stadyum değiştirmek kötü. Göçmen gibi yaşıyorsunuz." cevabını verek sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.