Bütün Takım Sinek Kaydı!

Bütün Takım Sinek Kaydı!
‘Burası İmam Hatip mi’ diyerek G.Birliği'nde sakal yasağı getiren, tepkiler üzerine de çark eden İlhan Cavcav’ın özrü sözde kaldı. Cavcav’ın “Özgürlüklere saygılıyım ” sözlerine rağmen yasak fiilen uygulandı. Sakallı 10 oyuncu Karabük maçına sinekkaydı çı

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav’ın önce ‘Burası İmam Hatip mi, böyle sakalla dolaşıyorlar’ deyip ardından imam hatiplilerden özür dilediği açıklamadan sonra ilk maçına çıkan Gençlerbirliği’nde 10 futbolcunun sakallarını kesmesi, kulüpteki sakal yasağının fiilen yürürlükte olduğunu ortaya koydu. Cavcav’ın sakallı futbolcularla ilgili açıklamasının ardından Gençlerbirliği futbolcularının tamamının sakalını kesmiş olarak sahaya çıkması, takımda sakal yasağının fiili olarak uygulandığını gösterdi. 
TAMAMI SİNEK KAYDI OLDU 
Karabükspor karşılaşmasına kadar sakallı olan Sedat Bayrak, Hakan Aslantaş, Uğur Çiftçi, Nizamettin Çalışkan, Tomic, Artun Akçakın, Doğa Kaya, İrfan Can Kahveci ve Gosso’nun da aralarında olduğu Gençlerbirliği oyuncuları Karabükspor maçına sinekkaydı tıraş olmuş bir şekilde çıktı. Karşılaşma 2-2 berabere sonuçlandı.  

İyi ki özgürlüklere saygılıymış! 

Aldığı bir kararla Gençlerbirliği oyuncularına sakal yasağı getiren Cavcav, yasağın gerekçesini açıklarken skandal ifadeler kullanmıştı: “Ben 80 yaşındayım ve her gün traş oluyorum be kardeşim. Yahu arkadaş, burası “imam hatip okulu mu”? sen spor yapıyorsun. Sen ilerlemede, gençlere örnek olacaksın.” Bu sözleri tepkiye neden olunca Cavcav özür dilemek zorunda kalarak şunları kaydetmişti: “Kullandığım ’imam-hatip’ ibaresi amacını çok aşan, ideolojik yorumlara sebep oldu. Kuşkusuz, bu topraklarda ve Gençlerbirliği’nde oynayan her kişi, kılık kıyafet özgürlüğüne sahiptir. Dini değerler dokunulmazdır. Bu hak ve özgürlüklere yaşamım boyunca saygı duydum ve duyacağım.” Ancak Cavcav’ın bu ifadelerinin sözde kaldığı dünkü maçta ortaya çıkmış oldu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.