USTALARA TAŞ ÇIKARTAN KONSER

USTALARA TAŞ ÇIKARTAN KONSER
Engellilerden oluşan İSÖMX Müzik grubu, Esenler'de gerçekleştirdikleri Halk Müziği konseriyle ustalarına âdeta taş çıkarttı.

Esenler Belediyesi, ilçede yaşayan 7'den 70'e tüm vatandaşlar için kültür - sanat programları gerçekleştirmeye devam ediyor. Esenler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi Engelliler Müdürlüğü (İSEM) Esenler'de ortak bir program düzenledi. Program kapsamında engellilerden oluşan İSÖMX Müzik grubu, Dr. Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde bir konser verdi.

img_7154.jpg

Esenler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hüseyin Cerrahoğlu ile çok sayıda vatandaşın katıldığı programda renkli görüntüler yaşandı.

ANADOLU'NUN TÜRKÜLERİYLE COŞTULAR

Ailelerinin ve arkadaşlarının coşkulu alkışları eşliğinde sahnede yerini alan engelliler, Anadolu'nun dört bir yanından türküler seslendirdiler. Usta sanatçılar; Mahzuni Şerif'ten, Neşet Ertaş'tan ve Davut Sulari'den yüreğimize kazınmış duygusal ve hareketli çok sayıda türkü söyleyen engelliler, dinleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.