Cüneyt Çakır'ın Son Durumu Nasıl?

Cüneyt Çakır'ın Son Durumu Nasıl?
Gençlerbirliği-Kardemir Karabükspor maçında rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan hakem Cüneyt Çakır'ın son durumu hakkında bilgi verildi.

Gençlerbirliği-Kardemir Karabükspor maçında rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan hakem Cüneyt Çakır'ın tedavisini yürüten Dr. Tevfik Ali Küçükbaş, "Yapılan ameliyat ile göğüs boşluğuna müdahale edildi ve buradaki havanın ortadan kalkması için gerekli tıbbi tedavi devam ediyor" dedi.

"Spor hayatı devam edecek"

Cüneyt Çakır'ın doktoru Tevfik Ali Küçükbaş ise göğüs cerrahisi bölümü tarafından yapılan değerlendirmede Çakır'ın sağ akciğer göğüs boşluğunda hava olduğunu tespit ettiklerinin anlatarak, şöyle konuştu:

"Akciğer dokusunda hava kaçağına bağlı olarak göğüs boşluğunda hava birikmesi ve akciğerin genişlemesini engellemesi sonucu nefes darlığıyla beliren bir rahatsızlıktır. Yapılan ameliyat ile göğüs boşluğuna müdahale edildi ve buradaki havanın ortadan kalkması için gerekli tıbbi tedavi devam ediyor. Kendini birkaç gün daha hastanemizde misafir edeceğiz. Hafta sonuna doğru sağlığı iyi bir duruma gelmiş olur.

Bu rahatsızlık bazen enfeksiyon gibi durumlardan olur ki zaten kendi bir süre önce gribal bir olay geçirmiş. Rahatsızlığın böyle bir olay sonrasında gelişen bir durum olduğunu tahmin ediyoruz. Bu yönde değerlendirmelerimiz sürüyor. Yapılan tedavi sonrasında normal spor hayatına devam edecektir."

"Morali iyi"

Cüneyt Çakır'ın babası Serdar Çakır ise yaşanan rahatsızlık sonrası gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ederek, şunları söyledi:

"Doktorlarımıza, federasyon ile hastane yetkililerine ve sevenlerinin ilgisine teşekkür ediyorum. Güçlü olduğuna inanıyorum. Çok düzgün yaşantısı olan, sigara ve alkol gibi kötü alışkanlıkları olmayan birisi olduğunu hepiniz biliyorsunuz. Morali de iyi, zamana ihtiyacımız var. Her zaman müsabakalarında dualarıyla kendini destekleyen Türk halkının yine dualarını esirgemeyeceğini düşünüyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.