Beşiktaş İç Transfer Harekatına Başladı

Beşiktaş İç Transfer Harekatına Başladı
Yönetimin, sözleşmesi sezon sonunda bitecek; Cenk, Ersan, Atiba, Veli ve Mustafa'nın kontratlarını uzatmak için acele etmemesi Bilic'i kızdırdı.

Süper Lig'de ve Avrupa Ligi'nde yarıştığı iki kulvarda da lider konumda bulunan Beşiktaş'ta, sözleşmesi sezon sonunda bitecek oyuncular konusundaki tartışmalara, teknik direktör Slaven Bilic el koydu. Aralarında;Cenk Gönen, Tomas Sivok, Ersan Gülüm, Atiba, Veli ve Mustafa Pektemek gibi isimlerin yer aldığı oyuncuların adlarının, yavaş yavaş başka takımlarla anılması sonrası devreye giren Hırvat hoca, yönetime serzenişte bulundu. Bu konuda sezon sonunu beklemeye hazırlanan Başkan Fikret Orman'la görüşen Bilic, "Ligde Şampiyonluğa yürüyoruz. Şu andaki ortam, sözleşme uzatma için ideal. İlerleyen haftalarda oyuncuların transferle gündeme gelmesi, sadece bu isimleri değil, tüm takımı etkiler. Bu motivasyon kaybı, bizlere büyük yara verebilir. Fernandes ve Almeida gibi isimlerde bunları yaşadık. Ligin ikinci yarısında iç transferde kimsenin gündeme gelmemesi takım adına pozitif hava yaratır" sözlerini sarf etti.

Yönetim hak verdi 

Slaven Bilic'in bu konudaki isteğine olumlu yaklaşan Başkan Fikret Orman, yönetimdeki kurmaylarına bu konuda talimat verdi ve oyuncularla görüşülmesini istedi. İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi'nin, sözleşme uzatmak için ilk olarak Ersan Gülüm ve Cenk Gönen'le temas kurduğu, ikilinin yeni anlaşmaya olumlu baktığı öğrenildi. Yönetimin, listedeki diğer isimlerle de Asteras maçının ardından görüşmeyi planladığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.