Olympiakoslu Fanatiklerden Beşiktaş'a Şok Tehdit!

Olympiakoslu Fanatiklerden Beşiktaş'a Şok Tehdit!
İstanbul'da bir Sırp taraftarın hayatını kaybetmesinden sonra bir tehdit de Olympiakoslu holiganlardan geldi. Fanatikler Asteras-Beşiktaş maçında intikam alacağız açıklaması yaptılar.

Beşiktaş’ı Yunanistan’da düşmanca bir ortam bekliyor… Perşembe günü Asteras Tripolis’le karşı karşıya gelecek olan siyah-beyazlılarda, taraftar gerginliği herkesi ürkütüyor. Galatasaray LH-Kızılyıldız basketbol karşılaşması öncesinde İstanbul’da Marko İvkovic isimli bir Sırp taraftarın yaşamını yitirmesi ortalığı germişti. Bu talihsiz olay sonrasında tansiyon yükselirken, Kızılyıldız’ın kardeş kulübü Olympiakoslu fanatikler anlamsız bir şekilde tehditlerde bulundular.

İnternet sitelerinde ve forumlarda bir araya gelen Olympiakoslu Yunan holiganlar, İvkovic’in intikamının perşembe günü Beşiktaşlı taraftarlardan alınacağını iddia ettiler. Bu gelişmeler sonrasında Yunan polisinin de alarma geçtiği ve güvenlik önlemlerinin üst düzeye çekileceği belirtildi. Bu arada karşılaşmayı yaklaşık 750 kadar Beşiktaşlı taraftarın da statta izlemesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.