3 yaşındaki Çocuk Annesini Öldürdü

3 yaşındaki Çocuk Annesini Öldürdü
ABD'de, sık sık gündeme gelen silah yasağı, bu kez başka bir nedenle Amerikan kamuoyunun gündemine oturdu.

Oklahoma eyaletine bağlı Tulsa kentinde, 3 yaşındaki bir çocuğun evde kanepe altında bulduğu yüksek kalibreli bir silahın tetiğine basarak, 1 yaşındaki kardeşinin altını değiştirmekte olan annesinin ölümüne yol açması, ABD'de ateşli silahlar yasağını yeniden gündeme soktu.

Amerikan medyasında yer alan haberlere göre, adı açıklanmayan üç yaşındaki çocuk evlerinde kanepe altında saklanan çok sayıda silahtan birini alarak tetiğine dokundu. Yüksek kalibreli, yarı otomatik silahtan çıkan kurşun o sırada henüz kundakta olan bebeğinin altını değiştirmekte olan 26 yaşındaki anne Christa Engles'a isabet etti.
Kayınvalidesi Christina Engles, iki çocuğu ve eşi Brian Engles ile yaşayan Christa Engles'in cesedini, işinden eve dönen kayınvalidesi buldu.

"ANNEM VURULDU"

İki çocuğun da bu sırada kanlar içinde olduğu, üç yaşındaki çocuğun sürekli olarak ''annem vuruldu'' dediği belirtildi. Haberlerde, üç yaşındaki oğlu tarafından kazayla vurulmasının ardından yaklaşık bir saat sonra can verdiği belirtilen Christa Engles'in, daha önce ABD ordusunda görev yaptığı, başka bir eyalette bulunan ve TIR şoförlüğü yapan eşi Brian Engles'in olayı duyar duymaz Oklahoma'ya döndüğü bilgilerine de yer verildi. Polis yetkilileri, evde değişik silahların bulunduğunu açıkladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.