Bahçeli'den Şok Karar!

Bahçeli'den Şok Karar!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 28 Kasım'da Tunceli'ye ziyarette bulunacak

Dersim olaylarıyla başlayan polemikte Başbakan Davutoğlu'nun Tunceli ziyaretini eleştiren ve bölge halkı için önemli isimlerden olan Seyid Rıza için 'terörist' ifadesini kullanan Devlet Bahçeli, 28 Kasım Cuma günü kente ziyarette bulunacak.

BAHÇELİ'DEN AÇIKLAMA

Bahçeli konuyla ilgili yaptığı açıklamda,"Tuncelili kardeşlerimi ziyaret etme kararı aldım. Düşüncelerimi Tunceli'de kararlılıkla paylaşmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

DAVUTOĞLU, 'MEYDAN OKUYORUM' DEMİŞTİ

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, dün yapılan grup toplantısında Bahçeli'ye seslenmişti ve şunları söylemişti;

Sayın Bahçeli'ye bir çağrıda bulunuyorum, meydan okuyorum ve soruyorum; Tunceli, Türkiye'nin bir vilayeti mi? Evet, şüphesiz evet ve hep Türkiye'nin parçası olarak kalacak. Peki siz bütün Türkiye'ye hitap ediyor musunuz? Hitap etmeye çalışıyorsunuz. Buyurun gidip ve bu söylediklerinizi Tunceli'de söyleyin, cesaretiniz ve yüreğiniz varsa... Dönün o halka deyin ki 'o gün öldürülenlerin hepsi vatan hainiydi.' Onların torunlarının yüzüne bakarak deyin. Bakalım Tunceli'ye girebilecek misiniz? Ben dün Tunceli'deydim, yarın Tunceli'de olacağım, bir sene sonra olacağım, 10 sene sonra olacağım, 100 sene sonra olacağım.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum