Esed'in Keskin Nişancıları Yatağa Mahkum Etti

Esed'in Keskin Nişancıları Yatağa Mahkum Etti
Suriye'de Esed'in keskin nişancılarının belinden vurarak felç ettiği 34 yaşındaki Abdulkafi Abuzer, Reyhanlı'da yatağa mahkum yaşıyor.

Evli ve 4 çocuk babası Abdulkafi Abuzer, Suriye'de iç savaşın başladığı 2011'de Esad'ın keskin nişancıları tarafından Kanas silahıyla belinden vurulduğunu, getirildiği Hatay'da Mustafa Kemal Üniversitesi Sağlık ve Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi edildiğini söyledi. Tedavisinin ardından yakınlarının yardımıyla gittiği İdlib kentinde eşi 27 yaşındaki Nahil, çocukları Hiyem (8), Cafer ve 6 yaşındaki ikizleri Viem ile Abuzeyt'i alarak tekrar Hatay'a döndüğünü belirten Abdulkafi Abuzer, Bir süre Reyhanlı Devlet Hastanesi'nde tedavi oldu. Belden aşağısı tutmadığı için yatağa mahkum oldum dedi.

"İLAÇLAR ÇOK PAHALI"

Reyhanlı İlçesi'nde kiraladıkları bir evde hayırseverlerin yardımıyla yaşamlarını sürdürmeye çalıştıklarını belirten Abuzer, yaşadıklarını şöyle anlattı “ Bir toplantıya giderken Kanas silahının kurşunu belime isabet etti. İki bacağım tutmuyor. Yürüyemiyor, ihtiyaçlarımı göremiyorum. Yıllardır yüzüstü yatıyorum. Belimde yara var. Ağrılarım nedeniyle cihaza bağlı yaşıyorum. Bana en büyük desteği eşim Nahil veriyor. Temizliğimi, bakımımı yapıyor. Çocuklarımla ilgileniyor. Çok acı çekiyorum. Eşim ve dört çocuğumla yaşıyoruz. Çevredeki hayırseverlerin desteğini alıyoruz. Özellikle sinir ilaçlarım pahalı olduğu için almakta zorlanıyorum. Yardım bekliyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.