Öğretmenleri Bülent Arınç’ı Anlattı

Öğretmenleri Bülent Arınç’ı Anlattı
Vaide Altınok ve Adnan Başoğlu Bülent Arınç’ın okul yıllarını anlattı.

Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın Manisa Lisesi’nde okuduğu dönemlerde öğretmenliğini yapan Vaide Altınok ve Adnan Başoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette, öğretmenleri Arınç’ın okul yıllarını anlattı.

"ÇOK SEÇKİN BİR ÖĞRENCİYDİ"

İlk ziyaret Şehzadeler ilçesi 1. Anafartalar Mahallesi’nde ikamet eden 91 yaşındaki Vaide Altınok’a gerçekleştirildi. Sıcak bir ortamda yapılan ziyarette Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın okul yıllarını anlatan öğretmeni Vaide Altınok, "Bülent Arınç, son derece saygılı, efendi biriydi. Ne sorsanız hemen cevap verirdi. Hiçbir şeyini aksatmazdı. Zaman zaman buraya da geldi. Ben hep söylerdim derslerde, sizin aranızdan milletvekilleri, başbakanlar, cumhurbaşkanları da çıkar. Öğrencilerim arasında seçkin bir öğrenciydi. Terbiyesi, efendiliği ve saygısıyla beğenirdim" dedi.

Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy da kendisini kabul eden her iki öğretmene de teşekkür ederek, Bülent Arınç ve sınıf arkadaşlarının da yer aldığı tablo halindeki resmi, öğretmenlere hediye etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.