Sırp Aileden Tuğçe'ye Büyük Ayıp!

Sırp Aileden Tuğçe'ye Büyük Ayıp!
Sırp bir gencin saldırısıyla komaya giren ve vefat eden Tuğçe'nin amcası Sırp gencin ailesine kızgın: “Acınız acımızdır demediler.”

Almanya'nın Offenbach kentinde, 15 Kasım’da tacize uğrayan 2 Alman kadına yardım etmek isterken tacizcilerin saldırısıyla komaya giren Tuğçe Albayrak’ın (22) bugün fişi çekilecek. Beyin ölümü gerçekleşen genç kızın amcası Yasin Albayrak, bugünün Tuğçe’nin doğum günü olması dışında başka bir önemi daha olduğunu anlattı: “Tuğçe’nin kardeşi Doğuş’un beraber top oynadığı Tuncay Zortuk, kızımıza âşık olmuş. Durumu Doğuş’a açmış. Doğuş da ‘Gelip istersiniz’ deyince Tuncay ‘Tamam’ demiş. Bu olay olmasaydı, bugün gelip Tuğçe’yi hem isteyecek hem bir söz yüzüğü takacaklarmış. Ancak ömrü buna vefa etmedi.”

ALMANLARA İFADE ÇAĞRISI

Tuğçe’yi komaya sokan tutuklu Sırp asıllı Senal M.’nin (18) ailesine de bir mesaj ileten amca Albayrak, “Çocukları bir hata etmiş. En azından ‘Acınız acımızdır’ diyebilirlerdi.  Ben o çocuğa da üzülüyorum. Ama galiba onlar bizim kızımıza üzülmüyor” dedi. Ailesi Tuğçe’nin tacizden kurtardığı iki Alman’a da “Polise gidip ifade verin” çağrısı yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.