Ehliyetsiz Sürücü Anne ve Bebeğini Böyle Ezdi

Ehliyetsiz Sürücü Anne ve Bebeğini Böyle Ezdi
İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde meydana gelen feci kaza kameralara böyle yansıdı.

İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde 36 yaşındaki Nurgül Akçe ile henüz 5 aylık olan bebeği Muhammed Fatih Akçe'ye, sağlık ocağına giderken, sürücü belgesi için sınava girip kazanan, ancak henüz almayan 18 yaşındaki S.A. yönetimindeki otomobil çarptı.

Anne Akçe çarpmanın etkisiyle havada takla atıp yere düşerken, minik Muhammed Fatih yol kenarında park halindeki otomobilin altına girdi. Kazada yaralanan anne ve bebeği hastaneye kaldırılırken, annesine ait otomobili kullandığı öğrenilen  S.A. gözaltına alındı.

videogaleri.gif

Kazayı görenler, genç sürücünün hız yaptığını ve zikzak çizerek ilerlediğini iddia etti. Bu arada, kaza bir iş yerinin de güvenlik kamerasınca görüntülendi. Bir kargo firmasında çalışan baba 40 yaşındaki Yusuf Akçe, kazayı öğrenince hastaneye koştu. Eşinin durumunun iyi olduğunu ancak bebeğinin tedavisinin sürdüğünü dile getiren 3 çocuk babası Akçe, anne ve babaların dikkatli olması, sürücülerin de hız yapmaması gerektiğini söyledi. Akçe, eşinin ifadesinde sürücü  S.A'dan şikayetçi olduğunu belirtti. Polisin kazayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum