CHP Aradı Hürriyet Manşeti İndirdi!

CHP Aradı Hürriyet Manşeti İndirdi!
Hürriyet gazetesi CHP’li Melda Onur’un da tepki göstermesiyle kamuoyundan gelen tepkilere daha fazla dayanamayıp haberi “CHP’li belediye ağaç katliamı yaptı” şeklinde manşetine çekti ama 15 dakika bile sürmedi, manşetten haber indirildi.

Bu durum “CHP aradı, manşet indi” şeklinde yorumlandı.

hurriyet-agac.jpg

CHP’li Melda Onur’un da kendi belediye başkanını eleştirmesinin ardından Hürriyet ve Radikal haberi zoraki olarak gördü. Ancak haber yaklaşık 10 dakika manşette kaldıktan sonra hemen site de görece daha önemsiz olan bir bölgeye, manşetaltına atıldı.

CHP’Lİ VEKİLDEN “ALLAH BELANIZI VERSİN” TEPKİSİ

CHP’li Yalova Belediyesi’nin 180 ağacı, sabah saatlerinde köklerinden kesmesine tepki gösterilmemesine isyan eden tek CHP’li İstanbul Milletvekili Melda Onur oldu.

 

Yalova Milletvekili Muharrem İnce’ye seslenen Onur, “Biz Gezi’yi korurken bu kıyımı nasıl savunacağız” dedi. Onur, “Allah belanızı versin” şeklindeki bir twiti de paylaştı.

melda.jpg

Onur, ağaç katliamına ilişkin sert eleştirileri de hesabından paylaştı. Bir twitter kullanıcısının, “Sabah sabah kahvaltıda ağaç mı yiyecen başkan? Ayıptır günahtır” ve “Allah belanızı versin bu mu sizin çevreciliğiniz?” şeklindeki mesajlarını RT etti.

melda1.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum