BBP’li Öznur: Ne Seyidi, Ajan Ajan!

BBP’li Öznur: Ne Seyidi, Ajan Ajan!
BBP YİK Başkanı ve araştırmacı, yazar Hakkı Öznur: “Seyit Rıza ne mazlumdur ne de Seyyiddir. Bir İngiliz/ Fransız işbirlikçisidir.”dedi.

BBP Yüksek İstişare Kurulu Başkanı (YİK) Araştırmacı – Yazar Hakkı Öznur, Başbakan Davutoğlu’nun “Dersim Modern Kerbela, Seyit Rıza mazlumdur”  ifadelerini ve Alevi Açılımı politikasını sert sözlerle eleştirdiği. 

Öznur “Kerbela ve Dersim arasında benzerlik asla kurulamaz. Seyit Rıza ne mazlumdur, ne seyyiddir. İngiliz ve Fransız destekli hainler Dersim’de devlete başkaldırmıştır., Dersim’de 100 bin Kürt Alevi katledildi, soykırım yapıldı iddiaları palavradır. Dersim fitnesinin arkasında uluslar arası güçler vardır” dedi.

BBP’li Öznur açıklamasında şunları kaydetti: “Türkiye, uluslararası operasyonlarla karşı karşıyadır. Etnik ve mezhep eksenli savaşlar çıkarılmak isteniyor. Ortadoğu’da uygulanmaya çalışılan “mezhep savaşlar- etnik savaşlar” Türkiye’nin sokaklarına PKK açılımı ile Dersim fitnesi ile  taşınmaya çalışılıyor.

Türkiye’ye karşı her türlü fitneyi besleyen emperyalist ABD  ve AB’nin küresel bir planı olan Dersim fitnesine AKP hükümeti dört elle sarılmıştır. PKK açılımı gibi “Dersim Açılımı” da ihanet açılımlarıdır. AKP hükümeti etnik ve mezhepsel çatışmalara zemin hazırlıyor. AKP açılımlarının en büyük destekçisi bölücüler ve “Alisiz Alevilik” peşinde koşan Türkiye düşmanlarıdır.

“Dersim Edebiyatı” yalanlarla, dolanlarla, saptırmalarla, doludur. Dersim fitnesinin   finansmanını ABD, AB ülkeleri ve Soroz’un vakıfları yapmaktadır. Ortadoğu’da uygulanmaya çalışılan “mezhep savaşı” ateşi, Türkiye’nin sokaklarına taşınmaya çalışılıyor.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum