Ruhsatsız İşyerleri Kapatılacak

Ruhsatsız İşyerleri Kapatılacak
Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından işyerlerinde yapılan denetimlerde ruhsatsız oldukları tespit edilerek ruhsat almaları için süre verilen işyerlerinin, verilen süre içerisinde ruhsatlarını almamaları halinde kapatılacağı açıkladı.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin ilçede rutin olarak denetimlerini sürdürdüklerini bu denetimlerde bazı işyerlerinin ruhsatsız olarak çalışma yaptıklarının tespit edildiğini söyledi. Bu işyerlerinin çoğunun yeni açılan işyerleri olduğunu ifade eden Çetinkaya, zabıta ekiplerinin ruhsatsız olduğunu tespit ettikleri işyerlerine yasalar çerçevesinde süre verdiklerini belirtti.

Bu süre içerisinde ruhsat alma girişiminde bulunmayan işyerlerinin kapatılacağını kaydeden Çetinkaya, “Bu konuda çok hassas davranıyoruz. Özellikle halk sağlığını doğrudan ilgilendiren işyerlerine ruhsatsız kesinlikle çalışmasına izin vermiyoruz. Diğer gayri sıhhi müesseselerde ise ruhsat almaları için süre veriyoruz. Bu süre içinde ruhsatlarını almayan işyerlerini kapatacağız” dedi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.