Miniklerden Dev Timsah Yürüyüşü

Miniklerden Dev Timsah Yürüyüşü
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor’un, Nazilli’de çalışmalarına başladığı futbol okulunun resmi açılışı yapıldı.

Nazillili antrenör Adnan Menderes’in önderliğinde açılan futbol okulunun açılışına Bursaspor Futbol Okulları Koordinatörü Hakan Cenkçiler , Bursaspor AR-GE Grubunda Futbol Okulu Projesi Sorumlusu olan Fatih Çayla, Nazilli Bursaspor Futbol Okulu antrenörü Adnan Menderes, Futbol Okulları temsilcileri, Bursasporlu yöneticiler, veliler, Bursaspor taraftarlarından UNİTİMSAH Aydın Grubu ve Bursaspor Nazilli Futbol Okulu’nda forma giyen minikler katıldı. Bursaspor Futbol Okulu’nda forma giyen minikler sokak ortasında timsah yürüyüşü yaparak okullarının açılışını kutladı.

Nazilli Belediyespor’un Düzyurtspor ile oynadığı maç öncesi yapılan açılışta konuşan Bursaspor Nazilli Futbol Okulu antrenörü Adnan Menderes, Bursaspor’un Anadolu’dan çıkan son şampiyon olduğu için Anadolu’nun tamamında olduğu gibi Nazilli’de de büyük ilgi gördüğünü anlattı. Bursaspor sevgisini futbol okulundaki çocuklara aşılamaya çalıştıklarını anlatan Adnan Menderes, “Bursaspor tüm Anadolu’da olduğu gibi Nazilli’de de seviliyor. Öğrenci sayımız 40’a yükseldi. Çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Bursaspor için büyük düşündüklerini anlatan Adnan Menderes, “Bursa ile sürekli temas halindeyiz. Görüşmelerimiz sürüyor. Güzel işler yapacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.