Fuhuş Çetesine Darbe!

Fuhuş Çetesine Darbe!
Bursa'da, fuhuş yapmak için 5 müşteri getiren aracılara, promosyon olarak telekız yollayan fuhuş çetesi çökertildi.

Yapılan bir ihbarı değerlendiren Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği ekipleri, iddiaya göre liderliğini Zerrin E.'nin (43), yaptığı fuhuş çetesini takibe aldı.

Savcılıktan alınan izin ile 23 ay boyunca Zerrin E.'nin müşterisi olan 94 kişi ile görüşen polis, fuhuş çetesinin, kendisine fuhuş yapmak için 5 müşteri getiren aracılara, promosyon için telekız gönderdiğini tespit etti.

Polis ayrıca çetenin, kendilerinde cep telefonu bulanan müşterilerine, ağlarına düşen genç kızların fotoğraflarını yollayıp, "Bu kız yeni düştü. At gibi, Rus gibi kız" şeklinde mesajlar gönderdiğini belirledi.

Bursa polisi, Bursa ve Gemlik ilçelerinde 8 ayrı adrese düzenlediği eş zamanlıoperasyonda aralarında Zerrin E.'nin de bulunduğu 8'i kadın toplam 14 kişiyi gözaltına alırken, zanlıların evlerinde yapılan aramalarda ruhsatsız pompalı tüfek ile bir miktar uyuşturucu ele geçirdi.

Evde bulunan diz üstü bilgisayarlara da el koyan polis, ifadelerini aldığı zanlıları Örgüt kurmak, Örgüt kapsamında fuhuş yaptırmak suçlarından adliyeye çıkardı.

Ajanslar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.