"G.Saray ve F.Bahçe, Real İle Barça Gibi"

"G.Saray ve F.Bahçe, Real İle Barça Gibi"
G.Saray ve F.Bahçe'yi Real ile Barcelona'ya benzeten Sosa, Beşiktaş'ın ise Atletico Madrid gibi bu iki devi ekarte edebileceğini söyledi.

Beşiktaş'ın formda ismi Sosa, İspanya'nın As gazetesine çarpıcı açıklamalarda bulundu. Siyah-beyazlılara Metalist Kharkiv'den gelen, geçen yıl da Atletico Madrid'de kiralık olarakforma giyen Arjantinli futbolcu,Türkiye Ligi ile La Liga arasında ilginç bir benzerlik kurdu. Galatasaray ve Fenerbahçe'yi Barcelona ileReal Madrid'e benzettti, Beşiktaş'ın da İspanya'daki Atletico'ya denk geldiğini dile getirdi.

La Liga'da geçen yıl şampiyon olan Atletico Madrid'in bu yıl bir nebze geride kaldığına dikkat çeken siyah-beyazlı oyuncu, "Umarım Atletico Madrid bu yıl da şampiyonluk mücadelesininiçine girebilir. İspanya dünyanın en zor ligi. Çünkü orada Barcelona ve Real Madrid gibi büyükbütçeli ve yıldız futbolcuları olan  iki dev ile mücadele etmek zorundasınız. Beşiktaş için de Atletico bir örnek olabilir. Türkiye'de de Galatasaray ve Fenerbahce gibi iki güçlü ekip var ve bizim onlarla başa çıkmamız gerekiyor. Bu yüzden bu ligde şampiyonluğu elde etmek kolay değil. Ancak sıkı çalışarak, aynı Atletico gibi yapabiliriz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.