Taksim'de "Komando" Temizliği

Taksim'de "Komando" Temizliği
Taksim Meydanı’nda bir otelin camlarını silen 4 kişi, komandolara taş çıkardı.

Kasklarını takıp, kendilerini vücutlarına bağladıkları halatla sabitleyen ekip, vatandaşların meraklı bakışlarına maruz kaldı. Meraklı gözlerle temizlik çalışmaları izleyen vatandaşlar, "SAT Komandoları gibiler"dedi.

Taksim Meydanı’nda, 30 metre yüksekliğindeki binanın camlarını silen dört cam silici, ilginç görüntüler oluşturdu. Otelin camlarını silerkenki görüntüleriyle komandoları aratmayan ekip, vatandaşların ilgi odağı oldu. Adeta komando gibi hazırlık yapıp işe koyulan cam siliciler, kasklarını takıp halatlarını vücutlarına bağladıktan son aşağıya doğru inmeye başladı. İlginç manzaraya tanık olan turistler ise şaşkınlıklarını gizleyemedi.

İşçileri izleyen bir turist yaptıkları işin zevkli olduğunu düşündüğünü belirterek, “Gerçekten tehlikelidir. Ama zevkli olsa gerek, biz de deneyebiliyor muyuz?" dedi.

“ÖNCE DAĞCILIK EĞİTİMİ ALIYORUZ”

Komando gibi hazırlanıp işini bitiren cam silicilerden biri, "200 metreye de çıktığımız oluyor. Tedbirlerimizi alıyoruz. Ancak eğitim şart. Biz dağcılık eğitimi aldıktan sonra bu temizliği yapıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.