Bayburt Bayburt Olalı Böyle İzdiham Görmedi!

Bayburt Bayburt Olalı Böyle İzdiham Görmedi!
Ziraat Türkiye Kupası'nda Bayburtspor ile yarın saat 13.30'da karşılaşacak olan Fenerbahçe'ye hem Erzurum hem de Bayburt'ta çoşkulu bir karşılama töreni düzenlendi.

Uçakla Erzurum'a gelen sarı lacivertli kafile havalimanında çiçeklerle karşılanırken karayoluyla Bayburt'a geçerken yolu 'atlılar' tarafından kesildi ve davul zurna çalındı.

Fenerbahçe, uçakla geldiği Erzurum'da büyük bir coşkuyla karşılandı. İstanbul'daki yoğun sis nedeniyle bir saat rötarlı olarak bugün saat 16.00'da THY'den kiralanan uçakla Erzurum'a gelen Fenerbahçe kafilesini apronda Vali Yardımcı Haktan Gökçekuyu, Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Fenerbahçeliler Derneği Erzurum Şubesi, Atatürk Üniversitesi Fenerbahçeliler Derneği, ilkokul öğrencileri ve çok sayıda taraftar karşıladı. Uçaktan inişte çiçekler verilen Fenerbahçeli futbolcular da kendilerini karşılamaya gelen ilkokul öğrencilerine oyuncaklar hediye etti.

bayburt2.jpg
BAYBURT YOLUNDA ATLILAR...

Sarı lacivertli kafile karayolu ile Bayburt'a geçerken de yol taraftarlar tarafından kapatıldı. Bayburt'a 40 km kala karayolunu kapatan Fenerbahçeli taraftarlar takım otobüsünü durdurdular. Futbolculara sevgi gösterilerinde bulunan 150'den fazla taraftarın yoğun ilgisi ve takımı karşılama şekli futbolcuları şaşkına uğrattı. Polisin yoğun çabasıyla karayolu açılırken taraftarlar uzun bir konvoy oluşturarak Fenerbahçe'ye eşlik ettiler.

Bayburt girişinde ise Bayburt Atlı Cirit Takımı sarı lacivertli kafileyi pankartlarla karşıladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.