Yeni Emniyet Müdürü Görevine Başladı

Yeni Emniyet Müdürü Görevine Başladı
Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü kadrosundan Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Gürhan Aytekin, yeni görevine başladı.

İlçe Emniyet Eski Müdürü Ömür Candemir’in tayinin çıkıp ilçeden ayrılmasının ardından yaklaşık 2 aydır boş kalan Didim’deki Emniyet Müdürlüğü görevine atanan 3.sınıf Emniyet Müdürü Gürhan Aytekin, görevine başladı.

Didim’in yeni Emniyet Müdürü Gürhan Aytekin Didim’de görev yapmaktan mutlu olduğunu belirterek “Didim'deki vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için emniyet teşkilatı olarak fedakarca hizmetlerimize devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın, her konuda yanlarında olduğumuzu bilmelerini isterim" dedi.

Didim'in daha huzurlu bir yerleşim yeri olması için vatandaşların da katkılarını beklediğini vurgulayan Aytekin, “Gelişmiş ülkelerde emniyet ve asayişin vatandaşların da katkılarıyla en üst seviyeye çıkmaktadır. Amaçlarımızdan biri Didim halkını bu sürece katmaktır. Emniyet teşkilatının 24 saat esasına göre çalışan bir teşkilattır” dedi.

Didim İlçe Emniyet Müdürü Aytekin, asayişin ve kamu güvenliğinin sağlanmasında ihbar müessesesinin önem arz ettiğini belirten Aytekin vatandaşların her saatte karşılaştıkları her türlü şüpheli durumda 115 Polis İhbar hattını kullanmalarını istedi.

Evli ve 2 çocuk babası Aytekin . Ankara'da mesleğe başlarken sırasıyla Elazığ, Portekiz-Lizbon, Aydın-Merkez, Aydın-Nazilli ve Bayburt'ta görev yaptı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.