Çok Şükür Dinini Değiştirdi!

Çok Şükür Dinini Değiştirdi!
Medyada ABD’nin İstanbul Başkonsolosu Charles Hunter ile yapacağı evliliği konuşulan Türk genci Ramadan Çaysever'in Hristiyan olduğu öğrenildi.

ABD İstanbul Başkonsolosu Charles F. Hunter ile nikah masasına oturacak Türk genci Ramadan Çaysever'in din değiştirerek Hristiyan olduğu konuşuluyor.

KİLİSEDE TANIMIŞLARDI

Başkonsolos Charles F. Hunter ile geçen yıl Kırım Kilisesi'ndeki bir törende tanışan Çaysever'in bu esnada kilisede verilen mini bir konserde koroda görev yaptığı belirtilmişti.

RAMADAN GÖZLERDEN UZAK OLMAK İSTİYOR

Kırım Kilisesi’nde tanışan Hunter ile Ramadan’ın daha sonra kilisenin 5 kişilik korosuna birlikte katıldıkları da konuşuluyordu. Hatta bu beşlinin önceki akşam Hollanda Konsolosluğu’nda verilen yılbaşı özel davetinde de sahne alması bekleniyordu. Ancak Ramadan 5 kişilik koro ile sahneye çıkmadı.

Geçen hafta evliliğin Türkiye’de yankılanmasının ardından Ramadan’ın gözlerden uzak olmak adına davete ve konsere katılmadığı ifade edildi.

BAŞKONSOLOS İLİŞKİYİ DOĞRULADI

Hollanda Konsolosluğu'nda gerçekleşen davette ise gazetecilerden en çok ilgiyi ay sonunda Ramadan Çaysever’le evlenecek olan Amerika Birleşik Devletleri Başkonsolosu Charles F. Hunter gördü. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hunter, “Basında çıkan her şeyi doğruluyorum. Ancak ben bu konu hakkında konuşmak istemiyorum. Bu gece burada sanatımla ilgili konuşmak istiyorum” cevabını verdi.

KORUMA KRİZİ YAŞIYORLAR

Ayrıca Milliyet'in haberine göre Başkonsolos Hunter'ın Arnavutköy'deki rezidansında birlikte taşadığı erkek arkadaşı Çaysever yüzünden koruma krizi yaşadığı öğrenildi.

Bundan bir süre önce Türkiye’deki yabancı ülke konsoloslarının yanı sıra İstanbul Valiliği ve Dışişleri Bakanlığı’ndan yetkililerin de bulunduğu özel bir davet veren Hunter’ın, koruma sıkıntısını burada da gündeme getirdiği belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
28 Yorum