STV'nin Dizisinde Terörist Yaptılar

STV'nin Dizisinde Terörist Yaptılar
Dershanelerin kapatılmaması için izinsiz imzası kullanıldı. Buna itiraz etti. Sonra fotoğrafı STV'de bir dizide terörist diye yayınlandı.

Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı’nın başına akıllara ziyan bir olay geldi. Rize’de aylar önce dershanelerin kapatılmaması için bir bildiri yayınlandı ve bu bildiriye destek veren kuruluşlar arasında RTSO'nun da adı geçiyordu. Oysa Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu bildirinin kamuoyuna açıklandığı gün Ankara’daydı. Kendisinden habersiz bir şekilde başkanı olduğu kurumun adı bildiriye kondu. Karamehmetoğlu bu durumun düzeltilmesi için devreye girdi ve Rize Ticaret ve Sanayi Odası’nın adı destek bildirisinden çıkartıldı. 

stvnin_dizisinde_fotografini_gordu_sok_oldu_1418817769_6132.jpg

DİZİDE FOTOĞRAFI TERÖRİST DİYE KULLANILDI

Aradan yaklaşık olarak 3 ay geçtikten sonra Samanyolu Televizyonu ekranlarında seyirciyle buluşan ‘Nizama Adanmış Ruhlar’ adlı dizide RTSO Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu kendi fotoğrafını burada görünce neye uğradığını şaşırdı. Çünkü Karamehmet’in fotoğrafı dizide, İnterpol’de aranan teröristler arasında gösterilmişti. 

DİZİNİN YAPIMCISI 'YANLIŞLIKLA' KULLANDI DEDİ

Olayla ilgili olarak Haber7’ye açıklamalarda bulunan Karamehmetoğlu, dizinin yapımcısıyla olan diyaloğunu şöyle anlattı: 

“Dizide fotoğrafımın kullanıldığı öğrendikten sonra yapımcıyı aradım. Hemşehrim seni beni tanıyor musun? O da ‘hayır’ dedi. Beni tanımıyorsun ama beni dizinde oynatmışsın, dedim. Yapımcı da bunun yanlışlıkla yapıldığını ve durumun hemen düzeltilmesi için yardımcı olacağını söyledi” 

FOTOĞRAF SADECE İNTERNET VERSİYONUNDA ÇIKARTILDI

Ancak yapımcının bu sözüne rağmen, fotoğrafının dizinin sadece internet versiyonundan kaldırıldığını dile getiren Karamehmetoğlu, herkesin işinin gücünün olduğunu ve bu tür saçma sapan şeylerle uğraşmak istemediğini de sözlerine ekledi. 

2mkzo_1418818554_3489.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum