Trabzon'da dev transfer zirvesi

Trabzon'da dev transfer zirvesi
Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, CEO Burak Gürdal ve teknik direktör Ersun Yanal transfer meselesini masaya yatıracak.

Kupa ve ligdeki Bursa maçları ile Mali Genel Kurul için Trabzon'da uzun vakit geçirecek olan Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, CEO Burak Gürdal ve teknik direktör Ersun Yanal ile bir araya gelecek.

Gündemin ana maddesi transfer. Yanal'ın listesi ve istekleri masaya yatırılacak, izlenecek rota kararlaştırılacak. İşte o gündemde adı geçen oyuncularla ilgili son durum.

GiDECEKLER

Papadopoulos: Beşiktaş başta olmak üzere son maçlardaki hataları kredisini bitirdi. Ersun Yanal, yabancı hakkını bu tarz isimlerle kullanmak istemiyor. Talibi olursa gidebilir.

Belkalem: Hücum organizasyonlarındaki katkısı savunmada yok. Legia ve Rize maçlarında döküldü. Alternatifi oluşturulursa o da devre arasında gözden çıkarılabilir.

Zeki: Kadro dışı. Süper Lig'den talipleri çok. Kiralanma olasılığına daha sıcak bakılıyor.

Mustafa Yumlu: O da Zeki ile aynı dönemde kadro dışı kaldı. Ancak Mustafa'nın gerekçeleri daha ağır. Yönetim satılmasından yana.

Emre Güral: Sezon başında talibi çoktu, hiçbirini beğenmedi. Fakat oynama olasılığı yok denecek kadar az. Artık o da gitmek istiyor.

İshak Doğan: Büyük umutlarla alındı. İsmi, Musa'nın bile önündeydi, artık onun yedeği bile değil. Kiralanması sürpriz olmaz.

Soner: Halilhodzic gibi Yanal da ona şans verdi. Soner ise bunların hiçbirini kullanamadı. Her dönem gidecekler listesindeydi bu kez bu olasılık çok daha yüksek.

LiSTEDEKiLER

Erkan Zengin: Yanal eski öğrencisini çok istiyor. Orta alanın her bölgesinde forma giyebilme özelliğinin kurguda önemli rolü olduğunu belirtiyor. Oyuncu, 'Tamam' dedi, kulüpler pazarlık halinde.

Ozan Tufan: Bursa'nın mali durumundaki iyileşme bu transferi biraz zora soktu. Timsahlar artık tok satıcı ve Fenerbahçe de pazarlığı hayli tırmandırıyor. Trabzon astronomik rakam  vermeyecek.

Uğur Demirok: Yanal onu çok beğeniyor. Belkalem ve Papadopoulos gibi sadece hücumda değil, ofansta da aynı başarıyı sergilemesi Uğur'un avantajı. Sezon başı temas kurulmuştu, devre arası bitebilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.