Bu Ne İş Kemal Bey

Bu Ne İş Kemal Bey
‘YOLSUZLUKLA’ mücadele kahramanı’ pozları ile dolaşan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP bağlantılı yolsuzlukların üstünü “zamanım yok” diye örttüğü ortaya çıktı.

Kılıçdaroğlu’nun İş Bankası iştiraki olan özel bir hastanenin yolsuzluk dosyasını sümen altı ettiğini Vahdet Gazetesi belgeledi. 

‘YOLSUZLUK’ DEDİ, ATILDI
Eski İş Bankası Müfettişi ve eski Bayındır Hastanesi Mali İşler ve Planlama Müdürü Tuncay Asaroğlu, halen 250 hisse ile hissedar olduğu İş Bankası iştiraklerindeki yolsuzluklarla mücadele edince başına gelmedik kalmadı. Hastanedeki görevi sırasında, devletin ve vatandaşların milyonlarca lira dolandırılmasına itiraz eden Asaroğlu, sonunda ‘rahatsız edici’ olduğu gerekçesiyle işten atıldı. 

KEMAL BEY’İN ŞOK CEVABI
Asaroğlu, Bayındır Hastanesi’ndeki yolsuzlukları önce İş Bankası yönetimine, sonuç alamayınca da dönemin CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Maliye ve Sağlık Bakanlıkları ile Cumhurbaşkanlığı’na şikayet etti. Son olarak da durumu dönemin CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu’na. Elindeki 5 bin belgeyi Kılıçdaroğlu’na gönderen Tuncay Asaroğlu, ilk başvurusundan cevap alamayınca, ikinci kez mail yoluyla Kılıçdaroğlu’na ulaştı. Ancak Kılıçdaroğlu’ndan aldığı e-mail ile şok oldu. 

İNCELEMEYE ZAMANIM YOK
 Kılıçdaroğlu, kemal.kilicdaroglu@tbmm.gov.tr adresinden Asaroğlu’na 14 Nisan 2010 günü gönderdiği e-mail’de “Tuncay Bey, o kadar yoğun bir trafik var ki, gelen iletilere bile ancak şimdi fırsat buldukça bakabiliyorum... Ayrıca Türkiye'yi dolaşıyorum. Emin olun gönderdiğiniz dosyanın içinde ne var onu da bilmiyorum. Çünkü bana ulaşan dosya sayısı 5.000'i aşmış durumda. Hangisine ne zaman bakacağım onu da bilmiyorum” diye yazdı.  

iŞTE O SKANDAL MAiL

FROM Ke­mal Kı­lıç­da­roğ­lu < ke­mal.ki­lic­da­rog­lu@tbmm.gov.tr >
to Tun­cay Asa­roğ­lu <ta­sa­rog­lu@ya­ho­o.com>
sent Wed, Ap­ril 14, 2010 7:10:12 PM
subject RE: Ke­mal KI­LIÇ­DA­ROĞ­LU - CHP İs­tan­bul Mil­let­ve­ki­li: İş Ban­ka­sı iş­ti­ra­ki Ba­yın­dır Has­ta­ne­si Yol­suz­luk­lar
Tun­cay Bey, O ka­dar yo­ğun bir tra­fik var ki, ge­len ile­ti­le­re bi­le an­cak şim­di fır­sat bul­duk­ça ba­ka­bi­li­yo­rum... Ay­rı­ca Tür­ki­ye'yi do­la­şı­yo­rum. Emin olun gön­der­di­ği­niz dos­ya­nın için­de ne var onu da bil­mi­yo­rum. Çün­kü ba­na ula­şan dos­ya sa­yı­sı 5.000'i aş­mış du­rum­da. Han­gi­si­ne ne za­man ba­ka­ca­ğım onu da bil­mi­yo­rum. Si­ze bun­la­rı yaz­ma­mın ne­de­ni, be­ni an­la­yış­la kar­şı­la­ma­nız için­dir. Yok­sa si­zi ha­yal kı­rık­lı­ğı­na hiç uğ­rat­mak is­te­mem...
Sev­gi, say­gı ve dost­luk­la Ke­mal KI­LIÇ­DA­ROĞ­LU

‘Takoz' Festeği!

CHP Milli iradeyi hedef alan '17 Aralık operasyonu'nun yıldönümünde, Güvenlik Stratejileri Araştırma Merkezi'nin (GÜSAM) 17/25 adlı bir sempozyumumuna katıldı. Kürsünün yüksek olması nedeniyle Kılıçdaroğlu’nun ayaklarının altına takoz konuldu. CHP lideri hükümetin yolsuzluğa bulaştığını iddia. 

Vahdet Gazetesi

manset-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum