Işık: Abisinden Talimat Alanları Attık

Işık: Abisinden Talimat Alanları Attık
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Paralel yapıya yönelik "TÜBİTAK’ta hiçbir şekilde ranta, talana müsaade etmeyiz" dedi.

TBMM Genel Kurulu'nda, 2015 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Tasarısı ile 2013 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Tasarısı görüşmelerinde hükümet adına söz alan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, 17-25 Aralık operasyonundan sonra yapılan 'paralel yapı' ile ilgili görevden almalara değindi.

“AMİRİNDEN DEĞİL ABİSİNDEN TALİMAT ALANLARI ATTIK”

TÜBİTAK’ın Gebze arazisinde talan yapıldığı iddialarına cevap veren Bakan Işık, “TÜBİTAK’ta hiçbir şekilde ranta, talana müsaade etmeyiz. Biz paralel yapıyla ilgili attığımız her adımda karşımıza böyle bir şey geliyor. O sahte raporları, Balyoz davasında, diğer davalarda amirinden değil, abisinden talimat alarak yanlış rapor verenleri attık biz. TÜBİTAK’ın kenarından bir yol geçti, Gebze Belediyesi bizden talepte bulundu, TÜBİTAK’ın alanının dışında. Hiçbir şekilde bir yeşillik özelliği kaybolmayacak, bir tek ağaç kesilmemek kaydıyla TÜBİTAK Bilim Kurulu bu arazinin belediyeye devredilmesine razı oldu. Eğer oradan bir ağaç kesilirse, yeşil alan olma özelliği kalkarsa o zaman ben de sizinle birlikte gereğini yapacağım” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum