Gülerce'den Fuat Avni'ye Anında Cevap!

Gülerce'den Fuat Avni'ye Anında Cevap!
Hüseyin Gülerce, Fuat Avni'nin 'Gülerce'ye suikast' yapılacak iddiasına yanıt verdi. Gülerce, Fuat Avni'nin kendisini hedef göstermeye devam ettiğini söyledi.

Hüseyin Gülerce, Fuat Avni'nin "Hüseyin Gülerce'ye suikast yapılacak" iddiasına jet yanıt verdi.

Fuat Avni, Pensilvanya tarafından hedef gösterildiğini ve hayatının tehlike altında olduğunu belirten Zaman gazetesi eski yazarı Hüseyin Gülerce'ye suikast yapılacağını iddia etti.

HÜSEYİN GÜLERCE'NİN AÇIKLAMASI ŞÖYLE:

Fuat Avni, yalanlarına ve beni hedef göstermeye devam ediyor. "Gülerce, otuz yıldır gizlice görüştüğü hainlerin..." diyor...

Zaman gazetesine Genel Müdür olduğum 1995 Ocak ayından beri telefonlarım dinleniyor. Hainlerle bir görüşmem olmuş ise bunu Fuat Avni bilir.

Bir tanesini ispatlarsa her cezaya razıyım. Hatta Mossad'tan, CİA'dan da yardım alabilir. İspatlayamazsa millet düşmanıdır.

Ben Fuat Avni'ler gibi karakter zaafı ile malul değilim. Insanlara lakap da takmam. "Kör","topal" demem. Bir genel başkan için uluorta "Çilingiroğlu" da demem. Onlara maymuncuk demem. En sevdiklerime, "bire ahmak", "münafık" da demem. Kimsenin cehenneme gitmesini istemem.

Hizmet hareketi yanlışa sürüklendi diyorum. Tabandaki tertemiz insanları uyarmaya çalışıyorum. Hareket, artık millete, vatana zarar veriyor.

Amerika'yı, İsrail'i, Avrupa'yı, dış güçleri arkasına alarak kimse bir yere varamaz. Yerli ve milli kalan, sadece millete yaralanan kazanır.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum