Davutoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na Sert Tepki

Davutoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na Sert Tepki
Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti Rize il kongresinde konuştu. Davutoğlu, Kılıçadroğlu'na sert eleştirilerde bulundu.

Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı devirmek için her yolu denediler. Bizim başımızı öne eğdiremediler. Bir daha kardeşlerimizin başını öne eğdirecek hiçbir zulme izin vermeyeceğiz.Tek parti döneminde yapılan zulme karşı çıkmak zorundayız.

CUMHURBAŞKANIYLA ARAMIZA FİTNE SOKMAYA ÇALIŞTILAR

AK Parti'nin içinde bir huzursuzluk çıkar mı diye beklediler. 3 ay geçti aradan ama tek kırıcı söz söylenmedi.

Sayın Kılıçdaroğlu o dar aklıyla, o küçük hesaplarıyla bütçe görüşmelerinde Sayın Cumhurbaşkanımızla benim arama fitne sokmaya çalıştı. Bizim Sayın Cumhurbaşkanımızla ilişkimiz, dava arkadaşlığımız siyasetle başlamadı. Ölümle bile bitmez. Bu kardeşlik davasıdır...

Bir kez daha cumhurbaşkanının memleketinde söylüyorum. Cumhurbaşkanıyla olan ilişkimiz siyasetle başlamadı ki siyasetle bitsin. 

CHP önce kendi evini düzene soksun. Birbirlerine tehdit yağdırıyorlar. Kılıçdaroğlu’na değil 4 yıl 4 dakika bile bu ülke emanet edilmez.

DAHA ŞİŞLİ'Yİ İDARE EDEMİYORSUNUZ!

Düşünün, Şişli'de yaşananlardan sonra 4 dakika bu ülke yönetiminde bulunsalar, birbirlerini tehdit ederler, birbirlerinin koltuklarına göz dikerler, birbirleriyle mücadele etmekten milletin yüzüne bakamazlar. Daha siz Şişli'yi bile idare edemiyorsunuz."

KİRLİ İTTFAKLAR YAPIYORLAR

Türkiye’yi nasıl idare edeceksiniz. Gerçekten CHP son dönemde kendi için yaşadığı çalkantıyla siyaset dersi oluşturuyor. 2015'e doğru giderken tekrar kirli ittifaklar yapmaya çalışıyorlar. Hepsi biraraya gelse bir AK Parti etmezler. 

Paralel yapıyla ne kadar işbirliği yaparlarsa yapsınlar, milli iradeyi yenemezler. 14 aralıkta yargının sürecinde devam eden bir konu hakkında AB tatil gününde açıklama yapıyor.

HER KUMPASIN HESABI SORULACAK

Yargı hukuksuzluğa müdahale ettiğinde neden rahatsız oluyorlar. Kimse gazetecilik suçundan gözaltına alınmadı. Bunu bilsinler ki Türkiye bir özgürlükler ülkesidir. Türkiye'ye kurulan her kumpasın hesabı sorulacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum