'Kılıçdaroğlu Buna Cevap Ver'

'Kılıçdaroğlu Buna Cevap Ver'
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kılıçdaroğlu'na çağrı yaparak 'CHP cemaatle ittifak yaptı' çağrılarına cevap vermesini istedi.

AK Parti Trabzon il Kongresinde konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu, CHP'li Birgül Ayman Güler'in 'Her ne kadar parti yönetimimiz inkar etse de 30 Mart seçimlerinde cemaatle ittifak yaptı." sözlerini hatırlatarak CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan bu iddiaya açıklık getirmesi çağrısı yaptı.

"CHP'NİN KÜLTÜREL GENLERİNDE DARBECİLİK VAR"

Cumhuriyet Halk Partisi kendi içlerinde yaşadıkları sorunlarla bakın nerelere geldi.

CHP biz darbeye karşıyız diyebildi mi? Biz 28 Şubat'a karşıyız diyebildi mi? Bunların kültürlerinde darbe var. Baktılar ki Türkiye'de darbe yapamıyorlar Şişli Belediyesi'nde kendi içlerinde darbe yapmaya kalktılar. CHP bu milletin kültürüne geleneğine düşman olduğu kadar demokrasisine de düşmandır.

KILIÇDAROĞLU BUNA CEVAP VERMELİ

"Öyle koalisyonlar kurdular ki Türkiye'de siyaseti dizayn etmeye kalktılar. AK Parti'yi yıkmak için paralel çeteyle koalisyon yaptılar. CHP bütün şehirlerde paralel yapı ile birlikte koalisyona yöneldi ama 30 mart'ta gücünü milletten alan AK Parti iktidarına devam etti.Bir CHP'li kadın Milletvekili 'CHP paralel ile koalisyon yaptı' dedi. Kılıçdaroğlu çıkıp bunu açıklamalı. Biz herkesin maskesini indirmeye devam edeceğiz Koalisyonları yıkacağız, bizim koalisyonumuz millettir."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum