Belediyede Fişli Öcalan Hizmeti

Belediyede Fişli Öcalan Hizmeti
HDP’li Batman Belediyesi, personelini teröristbaşı Abdullah Öcalan’ın serbest bırakılması için imza toplamaya zorluyor.

Te­rör ör­gü­tü­nün si­ya­si uzan­tı­la­rın­dan HDP’­li be­le­di­ye­ler, hü­kü­me­t­in yü­rüt­tü­ğü çö­züm sü­re­ci­ne rağ­men il­le­gal ey­lem­ler­den ge­ri dur­mu­yor. Be­le­di­ye­ler ka­mu kay­nak­la­rı ve per­so­ne­li­ni ken­di bö­lü­cü emelle­ri için kul­la­nı­yor. 

iM­ZA TOP­LA­YIN EM­Ri

Bat­man Be­le­di­ye­si­’nin, per­so­ne­li­ne te­rö­rist­ba­şı Öca­la­n’­ın serbest bı­ra­kıl­ma­sı­na yö­ne­lik im­za kam­pan­ya­sı için ça­lış­ma em­ri ver­di­ği öğ­re­nil­di. 

Vah­de­t’­in edin­di­ği bil­gi­le­re gö­re, Be­le­di­ye­’de dün söz ko­nu­su pro­vo­ka­tif ey­lem­le il­gi­li bir top­lan­tı ya­pıl­dı. Baş­kan­lı­ğın or­ga­ni­ze et­ti­ği top­lan­tı­ya, tüm per­so­nel da­vet edil­di. 

KAM­PAN­YA iÇiN ÇA­LI­ŞIN

Yapılan top­lan­tı­da, “Ö­ca­la­n’­a öz­gür­lük im­za kam­pan­ya­sı­” hak­kın­da bil­gi ve­ri­le­rek, per­so­ne­le kam­pan­ya için ça­lış­ma­la­rı em­ri ve­ril­di. 

PER­SO­NE­LE FiŞ­Li TA­KiP

HDP’­li Be­le­di­ye, kam­pan­ya­da  han­gi per­so­ne­lin ça­lı­şıp ça­lış­ma­ya­ca­ğı­nı fiş­le­mek için de, “kam­pan­ya­da gö­rev ala­nın da al­ma­ya­nın da is­mi kay­de­di­le­ce­k” me­sa­jı­nı ver­di. Dün amir­ler tüm per­so­ne­li tek tek do­la­şa­rak kam­pan­ya için isim lis­te­si yap­tı.    

 VAH­DET

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum