Nazlı Ilıcak'a Hıristiyan damat

Nazlı Ilıcak'a Hıristiyan damat
Gazeteci-yazar Nazlı Ilıcak'ın kızı Aslı ikinci evliliğini Alen Sarrafgil isimli bir hıristiyanla yapıyor. Yeniçağ yazarı Sabahattin Önkibar olayı köşesine taşıyarak "Hey gidi hey…" başlığıyla verdi.

İşte o yazı;
 
***

HEY GİDİ HEY...

İslamcı (!) Ilıcak'a Hıristiyan damat!

"Nazlı Ilıcak'ı biliyorsunuz, sözde yeni İslamcılarımızdan. Gerçi yaşamında İslami kurallar pek yer tutmaz, ama siyasal bağlamda o eksendedir. Nazlı hanım bugün siyasal İslam'ın en keskin avukatlarından biridir.

İşte bu Nazlı Ilıcak'ın Hıristiyan bir damadı olacak. Malum Nazlı hanımın Kemal Ilıcak ile olan evliliğinden Mehmet Ali ve Aslı diye iki çocuğu olmuştu. Mehmet Ali, Meyra isimli bir okuyucu, pardon sanatçı ile evlenmişti. Aslı da Ali Yemeniciler adlı bir işadamıyla evlenmiş ve çoluk çocuğa karışmıştı. Öyle ki Aslı bir ara çocuğunun eğitimi için ABD'ye bile yerleşmişti. Derken Aslı kocası ile geçinemedi ve bir celsede boşandı, şimdi ikinci evliliğine hazırlanıyor.

Peki ikinci koca adayı kim mi? Alen Sarrafgil. O kim mi? Ölen gazeteci Ufuk Güldemir'in eşi Gaya Sarrafgil'in kardeşi... Sarrafgiller Hatay kökenli Hıristiyan bir aile. Sakın beni din fanatiği olarak görmeyin, benim o tür bir saplantım hiç mi hiç yok. Tersine ilk kez yazıyorum, ben Türkiye ve TGRT'de Ankara Temsilcisi iken Müslüman olmayan bir gazeteciyi işe almış ve cemaatin hışmına uğramıştım. Bugün bunu yazmaktaki maksadım, Ilıcak'ın İslamcı duruşu ile kıyaslanması içindir."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.