6 Ton Esrar Ele Geçirildi

6 Ton Esrar Ele Geçirildi
Diyarbakır’ın Lice ilçesinde MİT, jandarma ve polisin ortak düzenlediği operasyonda, 6 ton toz esrar ile 1 adet M-16 silah ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre, Lice ilçesine bağlı Bağlan köyünde bu sabah saatlerinde MİT, jandarma ve polis ekipleri tarafından hava destekli uyuşturucu operasyonudüzenlendi. Özel harekat polislerinin de katıldığı operasyonda 6 ton toz esrar ve 1 adet M-16 silah ele geçirildi.

Köyde yapılan çalışmalarda, aranan bir kişi de gözaltına alındı.

GENELKURMAY BAŞKANLIĞINDAN AÇIKLAMA

Genelkurmay Başkanlığı, Diyarbakır’ın Lice ilçesinde güvenlik güçlerinin yaptıkları arazi ve ev araması sırasında açılan ateş sonucu bir uzman çavuşun yaralandığını açıkladı. Yapılan aramada, 6 ton uyuşturucu madde ele geçirildiği açıklandı.

Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, Valilik oluru ile Diyarbakır’ın Lice ilçesi Bağlan Mahallesi’nde suçluların yakalanması maksadıyla icra edilen arazi ve ev araması esnasında çevre tepelerden uzun namlulu silahlarla taciz ateşi açıldığı belirtilerek, unsurların karşılık verdiği kaydedildi. Açılan ilk ateşte bir jandarma uzman çavuşun yaralandığı ifade edilen açıklamada, yaralı askerin Diyarbakır’a tahliye edildiği belirtildi. Yapılan aramada 1 adet M-16 piyade tüfeği, 5 adet şarjör ile yaklaşık 6 ton uyuşturucu madde, ayrıca daha önce teröristler tarafından kaçırılan 4 sivil araç ele geçirildiği bildirildi.

İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.