Altaylı'dan başörtülülere şimdi de iftira

Altaylı'dan başörtülülere şimdi de iftira
Daha önce başörtülü bayanlara "f....." diyerek ağır hakarette bulunan Fatih Altaylı şimdi de iftira attı.

Habertürk'te yayınlanan haber kuşağına konuk olan Fatih Altaylı, başörtülülerle ilgili öyle iddialarda bulundu ki yenilir yutulur cinsten değil.

14 Yaşındaki kıza cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılandığı davada serbest bırakılan gazeteci yazar Hüseyin Üzmez'i Perşembe akşamı programında konuk eden Fatih Altaylı'dan şok sözler! Hüseyin Üzmez'le yaptığı programla ilgili değerlendirmelerde bulunmak için Habertürk'te yayınlanan haber bültenine konuk olan Altaylı, başörtülülerle ilgili ispatı mümkün olmayan iddialarda bulundu.
 
"BAŞÖRTÜLÜ KIZ YOLDA ÖNÜMÜ KESTİ"
İddialarını, yolda önünü kestiğini ileri sürdüğü başörtülü bir bayana dayandıran Fatih Altaylı başörtülü bayanların bazılarının para ve kontör karşılığı fuhuş yaptığını ileri sürdü. Altaylı şu ifadeleri kullandı:
 
"KONTÖR KARŞILIĞI FUHUŞ YAPIYORLAR"
"Yolda önümü kesen başı örtülü bir bayan bana; 'Büyüklerimiz başörtülülerin okullara, üniversitelere girmesi için uğraşıyorlar. Lütfen programınızda bu talebi dile getirin. Biraz da başörtülülerin kötü yola düşmelerini engellemek için uğraşsınlar. Ekonomik güçlükler nedeniyle para karşılığında fuhuş yapan başörtülüler tanıyorum' dedi."
 
ALTAYLI BU İDDİALARI NASIL İSPAT EDECEK?
1999 yılında Radyo D'de yayınlan haber programında, o dönem Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde devam eden başörtüsüne özgürlük eylemlerini düzenleyen başörtülü bayanlara 'F....' diyen ve yoğun kamuoyu baskısı karşısında sessiz kalarak köşesine çekilmeyi tercih eden Altaylı'nın bugünkü iddialarını nasıl ispatlayacağı ise merak konusu!  (8SUTUN)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.