‘Masonik cinayet’ skandalı!

‘Masonik cinayet’ skandalı!
İtalya’da, geçtiğimiz yıl bir evde düzenlenen partinin ardından ölü bulunan Meredith isimli kız öğrencinin, Masonik ritüel kurbanı olduğu iddia edildi.

KIRMIZI GÜL DÜZENİ
Geçen yıl bir evde düzenlenen partinin ardından ölü bulunan Meredith Kercher’in arkadaşları Rudy Guede, Amanda Knox ve Raffaele Sollecito tarafından, ‘Kırmızı Gül Düzeni’ isimli Masonik bir mezhebin ritüeli gereği boğazının bıçakla kesilerek öldürüldüğü iddia ediliyor.

ÖNCE PARTİ, SONRA CİNAYET
İddiayı gündeme getiren ise mahkemede Meredith cinayetini araştıran Savcı Giuliano Mignini. Savcı Mignini, Meredith cinayetinin daha önceden planlanmış bir ritüel olduğunu belirterek, Meredith’in Cadılar Bayramı’nda öldürüleceğinin kararlaştırıldığını, ancak bunun Meredith’in İtalyan ev arkadaşlarının evde düzenlediği akşam yemeğinden dolayı bir gün sonraya ertelendiğini ve 1 Kasım’da öldürüldüğünü iddia etti.

İNGİLİZ GAZETESİ İDDİALARIN KOMPLO OLABİLECEĞİNİ İDDİA ETTİ
Öte yandan, İngiliz The Independent gazetesindeki haberde, Savcı Mignini’nin iddialarının İtalya’da komplo teorileriyle ünlü Gabriella Carlizzi’nin yazılarından etkilenmiş olabileceği öne sürüldü. Haberde, Carlizzi’nin, Meredith cinayetinin ‘Kırmızı Gül Düzeni’ isimli Masonik bir mezhebin ritüeli gereği gerçekleştirildiğini yazdığı, Meredith ve arkadaşı Amanda’nın bu Masonik mezhebe üye olduğu ve Meredith’in cinayetinin üzerinden 9 gün geçtikten sonra babasının kızının mezarına kırmızı gül bıraktığını söylediği belirtildi.
Üzerinden bir yıl geçmesine rağmen hala gündemde olan cinayetin Masonik bir ritüel gereği mi işlendiği yoksa başka sebeplerden olduğu tartışması daha uzun süre devam edeceğe benziyor.

Cinayet sanıklarından Rudy Guede 30 yıl hapis cezasına çarptırılırken,, Amanda Knox ve Raffaele Sollecito’nun yargılanmasına ise devam ediliyor. 

İLGİLİ HABERLER:

ERGENEKON: MASONİK, DARWINIST VE ATEİST BİR ÖRGÜT 

MASONLAR ERGENEKON'UN NERESİNDE BULUNUYOR? 

MASONLARDAN HAİN KUTLAMA 

BURASI MASON KARARGAHI


(habervaktim.com – Dış Haberler)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.