Fransızlar Saldırıyı Gerçekleştireni Buldu(!)

Fransızlar Saldırıyı Gerçekleştireni Buldu(!)
Fransız basını, Charlie Hebdo'ya silahlı saldırı gerçekleştirenlerin kimliğini açıkladı. 3 saldırgandan ikisinin kardeş olduğunu ve kimliklerini araçta düşürdüklerini iddia etti.

Fransa'nın başkenti Paris'te mizah dergisi Charlie Hebdo'ya silahlı kişilere tarafındansaldırı düzenlendi. Saldırıda aralarında ünlü karikatüristlerin de bulunduğu 12 kişi hayatını kaybett. Olayın ardından akşam saatlerinde terör saldırısını gerçekleştiren üç kişinin kimliklerinin belirlendiği iddia edildi. Fransız basınında yer alan bilgilere göre saldırganlardan ikisi kardeş.

SALDIRGANLAR KARDEŞ

Fransa'daki terör saldırısına ilişkin gelen resmi kaynaklardan teyit edilmemiş ilk bilgiye göre saldırganların kardeş olabileceği iddia edildi. Kardeşler 7 Eylül 1980 Paris doğumlu Said Kouachi ve 29 Kasım 1982 Paris doğumlu Cherif Kouachi. Üçüncü isim ise 8 Temmuz 1996 doğumlu sabit adresi bulunmayan Hamyd Mourad.

fmait_1420671313_9652.jpg

TERK ETTİKLERİ ARAÇTA KİMLİKLERİNİ UNUTTULAR

Fransız basınında en dikkat çekici iddia ise Le Point'ten geldi. Le Point, saldırıyı düzenleyenlerden iki kardeşin, kaçış sırasında terk ettikleri araçta kimliklerini unuttuklarını ve bu şekilde teşhis edildiklerini bildirdi. Üçüncü kişinin ise evsiz olduğu söyleniyor.

pzqwt_1420671341_9403.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum