Yazıyorlar Ve Oynuyorlar!

Yazıyorlar Ve Oynuyorlar!
Gizli servislerin komplo pratiklerinden birisi olan, “Olayı kurgula, tanıkları ortadan kaldır” ilkesi bir kez daha işletildi.

Paris’teki saldırıların “failleri”, tam da “beklenildiği gibi” ölü ele geçirildi.
Geçen salıdan bu yana dünyanın bir numaralı gündem maddesi haline getirilen Charlie Hebdo saldırısının finali şaşırtıcı olmadı. Saldırıyla ilgili en önemli bilgileri vermeleri beklenen ve bu nedenle de sağ ele geçirilmeleri hayatî önem taşıyan “saldırganlar”, özensiz bir polisiye operasyonla ortadan kaldırıldı.   

ROCKEFELLER: KOMPLOCUYUM

Paris’teki kurgu izlenimi veren baskın ve sonrasında yaşananlar, küresel güçlerin komplocu taraflarını bir kez daha akıllara getirdi. Küresel elitlerin temel platformlarından biri olan Council on Foreign Relations'in 1970-85 arasında başkanlığını yürüten ve bugün de onursal başkanı Rockefeller Ailesi’nin lideri 100 yaşındaki David Rockefeller, uluslararası komplo tartışmalarıyla ilgili olarak 2002 yılında çarpıcı bir açıklama yapmıştı. Rockefeller, Memoirs (Hatıralarım) isimli kitabında şöyle yazdı: “Bazıları benim ve ailemin,  ABD'nin ulusal çıkarları aleyhine çalışan gizli bir kabalın üyesi olduğumu iddia ederek, ailemi ve beni, daha entegra bir küresel ekonomik ve politik yapı - tek dünya - oluşturmak için dünyadaki diğerleri ile bir komplo içinde olan küreselciler olarak suçluyorlar. Eğer suçlama buysa, ben suçluyum ve bu suçumla gurur duyuyorum.”

KENNEDY SUİKASTİ VE OSWALD

Kennedy suikastının İsrail ve ABD’deki Yahudi Lobisi destekli CIA ile mafyayı içeren bir komplo olduğu uzun yıllar tartışıldı. ABD Kongresi’nde 1976-1979 tarihleri arasında faaliyet gösteren Suikastler Komitesi raporunda, Kennedy suikastini gerçekleştiren ve tek tetikçi olduğu iddia edilen Oswald'in ordusu günlerinden başlayarak CIA ile bağlantıları; Sovyetlere karşı üstlendiği görevlerden sonra ABD'ye dönüşünde CIA ajanı Ferrie'nin altında Küba'ya yönelik faaliyetlerini ve bu çerçevede Fidel tarafından tasfiye edilen Küba'lı gazino patronlarıyla bağlantıları anlatıldı. Raporda, Oswald’in bu bağlantılarının ortaya çıkmaması için öldürüldüğü bir kanaat olarak yer almıştı. Ortadan kaldırma adeta silsile olarak devam etmiş ve Oswald’ı herkesin içinde öldüren Jack Ruby de, kısa bir süre sonra yattığı hapishanede “kanserden” ölmüştü. 

ŞÜPHELİ ÖLÜM

Paris’te Charlie Hebdo dergisine yapılan terör saldırısını araştırmakla görevlendirilen başkomiser intihar etti. 45 yaşındaki Başkomiser Helric Fredou’in intihar ettiği açıklamaları soru işaretleri oluşturdu.Arkadaşları ise Fredou’in ölümünün şüpheli olduğunu belirttiler.

SO­RU İŞA­RET­LE­Rİ VAR

“Bİ­ZE ka­me­ra­lar ara­cı­lı­ğıy­la söy­le­nen­ler te­rö­rist­le­rin ‘Al­la­hu­ek­be­r’ di­ye ba­ğır­dık­la­rı, Hz. Mu­ham­me­d’­in in­ti­ka­mı için bu sal­dı­rı­yı yap­tık­la­rı­… Te­rö­rist­le­rin bir ta­ne­si bi­le ya­ra­lı ya­ka­lan­ma­dan ölü ele ge­çi­ril­di. Hep­si­nin ölü ele ge­çi­ril­me­siy­le il­gi­li so­ru işa­ret­le­ri de­vam edi­yor. Ba­tı için dün­ya­da İs­la­mi­yet­le il­gi­li bir sı­kın­tı var. Bu sı­kın­tı­yı dün­ya ka­mu­oyu ile pay­la­şıp ‘te­rö­rü sa­de­ce Müs­lü­man­lar çı­ka­rı­yo­r’ der­ce­si­ne ham­le­ler ya­pı­lı­yo­r”

Dr. İk­bal Vu­ru­cu:

iS­TiH­BA­RAT ŞÜP­HE­Si VAR 

“Teröristlerin Fran­sa­’ya na­sıl ra­hat­lık­la gir­dik­le­ri tar­tı­şı­lı­yor. Bu pe­kâ­lâ Fran­sız is­tih­ba­ra­tı­nın ope­ras­yo­nu da ola­bi­lir. Te­rö­rist un­sur­la­rı or­ta­dan kal­dır­mak is­te­miş ola­bi­lir­ler. Fran­sa­’nın da bu ola­yı na­sıl kul­lan­mak is­te­ye­ce­ği­ni, dev­let için­de­ki İs­la­mi un­sur­la­rı na­sıl bas­kı al­tı­na al­mak is­te­ye­ce­ği­ni gö­re­bi­le­ce­ğiz. Fa­il­le­rin or­ta­dan kal­dı­rıl­mış ol­ma­sı ba­zı nok­ta­la­rın ay­dın­la­tı­la­bil­me­si­ni de güç­leş­ti­re­cek­ti­r”  

Doç. Dr. Meh­met Şa­hin:

FRAN­SA­’YA OPE­RAS­YON 

C­HAR­Lİ­E Heb­do­’nun geç­miş­te ya­zıp çiz­dik­le­rin­den do­la­yI sal­dı­rı ol­du­ğu ko­nu­şul­du.  Sal­dı­rı­la­rın ar­ka ar­ka­ya gel­di­ği göz önü­ne alın­dı­ğın­da sal­dı­rı­yı aşan bir du­ru­mun or­ta­ya çı­kı­yor. Ak­lı­ma Fran­sa­’ya ope­ras­yon çe­kil­di­ği fik­ri ge­li­yor. Fran­sa­’ya bir me­saj ver­mek is­te­yen ola­bi­lir. Fran­sa üze­rin­den Av­ru­pa­’ya me­saj ver­mek is­te­yen bi­ri­le­ri ola­bi­lir. So­nuç­tan ge­ri­ye doğ­ru gel­mek la­zı­m… Av­ru­pa­’da Müs­lü­man­lar pa­sif hat­ta suç­lu du­ru­ma so­kul­du. Ba­tı ile İs­lam dün­ya­sı ara­sın­da­ki me­sa­fe da­ha da açıl­mış ol­du. ”

Vahdet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum