Taraf Yazarı Fena Çuvalladı!

Taraf Yazarı Fena Çuvalladı!
Taraf'ta köşe yazan Hüseyin Özay, AK Parti'yi vurayım derken çuvalladı.

'Seçimi böyle kazandık' başlıklı yazısında Özay, bir AK Parti'li isimden itirafçı gibi söz etti.

Özay yazısında bu ismin halen AK Parti'de görev yaptığını da yazdı.

Taraf yazarının iddiaları şöyle ; Yapılanlardan vicdani olarak rahatsızlık duyduğunu ifade eden Seçim Koordinasyonu eski çalışanı, Seçim Koordinasyon Merkezi’nde (SKM) yürüttükleri “seçim sonuçlarını iktidar partisi lehine etkileme çalışmasını” madde madde detaylandırdı. Can güvenliği nedeniyle ismini vermek istemediğini öne süren AKP Seçim Bürosu’nda görevli personel, 2011 yılında AKP Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu’nun ekibine katıldı. Personelin verdiği bilgiye göre, Soylu ile bazı sıkıntılar yaşadı. Ve parti yönetimi tarafından bu sıkıntılar üzerine başka bir birime alındı. Seçimlerle ilgili itirafta bulunan personel, halen AKP Genel Merkezi’nde görev yapıyor. AKP’de çalışan birçok personelin vicdanen rahatsız olduğunu ifade eden AKP çalışanı, 30 Mart yerel seçimleriyle ilgili açılacak bir soruşturmada, birçok kişinin ifade verebileceğini öne sürdü.

FENA ÇUVALLADI

Ancak sözü edilen seçim tarihi 2011 Haziran ayı. Oysa Süleyman Soylu 1 Eylül 2012 tarihinde "Sayın Başbakanımız ile yaptığımız görüşmede kendilerinin bize duyduğu itimada teşekkür ederek Ak Parti’nin ve milletin emrinde olduğumuzu ifade ettiğimi kamuoyuna saygıyla duyuruyorum" diyerek AK Parti'nin teklifini kabul ettiğini duyurmuş, 5 Eylül 2012 tarihinde de resmen AK Parti'ye katılmıştı.

Arada 15 aylık bir zaman dilimi var ve Soylu'nun ismi neden bu yalana alet edilmişti. 

Sebep ise Soylu'nun paralel yapıyla mücadelede partinin en etkin isimlerinden birinin olması gösteriliyor. Ve tüm teşkilat ondan sorumlu olunca da paralel yapının parti içine sızdırılmış tüm isimleri temizlediği biliniyor.

26n0x_1421058647_6409.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum